Belgrad Ormanı’nda neler oluyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’deki Belgrad Ormanı’nda 35 günde bulunan 3 ceset, büyük tedirginlik yarattı. Geçtiğimiz aylarda kravatla ağaca bağlanmış bir erkek cesedinin bulunmasının ardından aynı bölgede önce yarı gömülü bir erkek cesedi sonrasında ise çöp konteynerindeki ‘ceset aşağıda” yazısını takip eden polis ekipleri tarafından bir başka cansız beden daha bulundu. Peş peşe yaşanan olaylar “Belgrad Ormanı’nda neler oluyor?” sorusunu akıllara getirdi.

Belgrad Ormanları’nda art arda cesetler bulundu. Cesetlerin arkasındaki sır perdesi ise araştırılıyor. Biri toprağa yarı gömülü halde bulundu, bir diğeri ise çöp konteynerinde yazan notla ortaya çıktı. Peş peşe bulunan cesetler, vatandaşların tedirgin olmasına sebep oldu.

CESETLERİ VATANDAŞLAR BULDU

İstanbul’un ciğerleri Belgrad Ormanları son zamanlarda yürüyüşe giden, su almaya giden ya da fotoğraf çekmeye giden vatandaşların bulduğu esrarengiz cesetlerle gündeme gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde çöp konteynerine ‘ceset aşağıda’ yazısını takip eden polis ekipleri bir erkek cesedi buldu. Bu olaydan birkaç gün önce yine aynı bölgede kayıp olan bir adamın yarı gömülü cesedi bulunmuştu. Bununla da sınırlı kalmadı. Geçtiğimiz ay ise yine aynı yerde kravatla ağaca bağlanmış bir erkek cesedi bulunmuştu.

CİNAYET BÜRO OLAYLARI ARAŞTIRIYOR

Cesetlerden birinin kimliği tespit edildi. Ölü bulunan kişinin Bağcılar’da görülen ve kayıp ihbarı yapılan 20 yaşındaki Serhat Kantele olduğu ve gencin başından vurularak öldüğü belirlendi. Cinayet büro dedektiflerinin cesetlerin ardındaki sır perdesini aralamak için çalışmaları devam ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.