beykoz-belediyesi-sokak-hayvanlari-sariyer
0:55

Beykoz Belediyesi ekipleri Sarıyer’de hayvanseverlere yakalandı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beykoz Belediyesi ekipleri Uskumruköy’de ormanlık alana bir kamyon dolusu sokak köpeği bırakılırken hayvanseverler tarafından yakalandı. Kısa sürede sosyal medyaya yayılarak tepki çeken görüntülerin ardından Sarıyer Belediyesi’nden yapılan paylaşımda “Sarıyer’de her canlı mutludur, kapımız herkese açık ama keşke böyle olmasa” ifadelerine yer verildi.

Beykoz Belediyesi’nden Sarıyer’e bir kamyon dolusu sokak köpeği ile gelen ekipler Uskumruköy’de ormanlık alanda köpekleri doğaya bırakacakları sırada hayvanseverler tarafından görüntülenerek yakalandı. Sarıyer’de hayvanseverlerin o anları kamerayla kaydettiği görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündeme oturdu. Sokak köpeklerinin dolu olduğu kamyonu açmak üzere olan ekiplere “ne yapıyorsunuz” diye tepki gösteren hayvanseverlerin çektiği video sosyal medyada hızla yayıldı. Ekipler sokak köpeklerini ormanlık alana bırakacakları sırada görüntülendikleri için kamyonun kapısını kapatarak tepkilere sessiz kaldı.

SARIYER BELEDİYESİ’NDEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Beykoz’da toplanıp Sarıyer’e bırakılmak istenen sokak köpekleriyle ilgili Sarıyer Belediyesi sosyal medya hesaplarından #SokakHayvanlarıSahipsizDegil hastagi ile yapılan paylaşımda ise; “Sarıyer’de her canlı mutludur. Kapımız herkese açık ama keşke böyle olmasa. Dostlarımız yerlerinde huzurludur. Onları yerinden koparmak yerine birlikte yaşamak en doğrusu ve güzelidir” ifadelerine yer verildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.