Çalışma yapılmayan yolda kazalar zinciri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediyesi’nin çalışma yapmadığı yolda kayarak kaza yapan araçları kurtarmaya gelen belediye ekibi de kayarak kaza yaptı…

Sarıyer’de belediyenin kar temizleme ve tuzlama çalışması yapmadığı yolda kontrolden çıkan taksi bir ağaca çarparak durdu. Kaza yapan taksiye, yokuş aşağı kayan başka bir taksi çarparken, her iki araç yol kenarındaki bir ağaç sayesinde aşağıdaki otoparka düşmekten kurtuldu. Kazalar üzerine yolda çalışma yapmaya gelen belediye ekipleri de kayarak her iki araca çarptı.

Kaza Sarıyer Ferahevler Mahallesi Rüzgargülü Sokak üzerinde saat 11.00’de meydana geldi. 34 TKB 89 plakalı taksinin sürücüsü Umut Gökçek, buz tutan ve hiçbir çalışma yapılmayan yokuşta aracının direksiyon hakimiyetini kaybedince kayarak bir ağaca çarptı. Kaza yapan Gökçek, yukarıdan gelen başka bir taksiyi uyarmak için araçtan indi. Ancak 34 TJD 20 plakalı araç da çalışma yapılmayan yolda kontrolden çıktı ve kaza yapan 34 TKB 89 plakalı taksiye çarptı.

Kazaların ardından yolda temizleme çalışması yapmaya gelen Sarıyer Belediyesi ekipleri de kayarak her iki ticari taksiye çarptı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.