İmamoğlu’nun balık keyfi paket servise dönüştü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye dün geceden itibaren Sarıyer Rumeli Kavağı’nda çekildiği belirtilen bir fotoğrafa kilitlendi.

İstanbullular yollarda kar çilesi yaşarken Başkan İmamoğlu, ünlü bir mekana balık yemeye gitmişti. Sosyal medyada tam bir algı operasyonuna dönüşen o fotoğraf ve olay doğru muydu? Sarıyer Gazetesi olayın tüm detaylarını sizler için araştırdı.

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, dün gece semtte olan isimlerle konuştu, olayın detaylarını araştırdı. Hemen belirtelim farklı farklı isimler ve görgü tanıkları olayı doğruluyor. Dün akşam saatlerinde Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki bir grup Rumeli Kavağı’ndaki ünlü Balıkçı Kahraman’a geldi. Mekana yanındakilerle sohbet ederek giren İmamoğlu ve beraberindekiler siparişlerini verdi. Ancak kısa süre sonra büyük bir şok yaşandı. Zira İmamoğlu’nun balık yemek için mekanda olduğu, fotoğraf ile Cengiz Alçayır isimli bir kişinin sosyal medya hesabından paylaşılmıştı. Duruma çok sinirlenen İmamoğlu ve yanındakiler siparişleri pakete çevirirler ve sinirli bir şekilde mekanı terkederler. O sırada mekanda bulunan bir kişinin gizlice çektiği fotoğraf sosyal medyaya servis edilince gecenin keyfi kaçar. İmamoğlu, apar topar AKOM’a geçer ve kravatını çıkarıp süreci takip etmeye başlar. Sarıyer’de balık keyfi yaşamak isteyen İmamoğu, paket siparişiyle yetinmek zorunda kalır.

Bu arada mekanda kış günü tişört ile dolaşan kişi ise mekanın sahibidir. Bu arada İmamoğlu’nun fotoğrafını paylaşan hesaptan, o gece İmamoğlu’nun yakındaki kişinin İngiliz Büyükelçisi olduğu da iddia edilmektedir.

AK PARTİLİ BEYKOZ BELEDİYESİ’NDE NELER OLUYOR? İŞTE BELGELERLE GERÇEKLER! 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.