AK Parti İl Başkanı Kabaktepe’nin şirketi, Beykoz Belediyesi’nden toplam 70 milyonluk ihale aldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve GENAR Araştırma Şirketi’nin sahibi İhsan Aktaş’ın da eski ortaklarından olduğu ERK Haberleşme Telekomünikasyon Bilişim isimli şirketin Ak Partili Beykoz Belediyesi’nden bugüne kadar toplam 69 milyon 238 bin liralık ihaleler aldığı ortaya çıktı. Beykoz’dan en çok ihale alan şirketler arasında Sarıyer Eski Belediye Başkanı Yusuf Tülün’ün çocuklarına ait SİYAHMARTI Şirketi de var. Şirket bugüne kadar yaklaşık 25 milyonluk ihale aldı.

AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Fatih Bolcan’ın şirketi A Z Basım ise belediyeden yaklaşık 20 milyon liralık ihaleler aldı. Beykoz Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 54 milyon 795 bin liralık en yüksek rakamlı ihalesinin ise rakipsiz gerçekleştiği, verilen tek geçerli teklifle işin ihale edildiği görüldü. Ayrıca belediyeden toplamı 105 milyonu aşan ihaleler alan iki şirketin Erk Haberleşme ile Küre İnşaat’ın Beyoğlu’daki adreslerinin de aynı olması gözlerden kaçmadı.

 

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, siyasi durumuna bakmaksızın İstanbul’daki tüm ilçe belediyelerini mercek altına almaya ve bugüne kadar gün yüzüne çıkmamış gerçekleri belgelerle yayımlamaya devam ediyor. AK Partili Kağıthane Belediyesi ve CHP’li Beşiktaş Belediyesi’nden sonra yazı dizimizin üçüncü ilçesi Beykoz Belediyesi. AK Partili Beykoz Belediyesi’nin son 10 yılda yaptığı tüm ihaleleri ve bu ihalelerin hangi şirketlere nasıl verildiğini detaylarıyla araştırdık. Sorumlu gazetecilik anlayışımız gereği kimseyi suçlamadan ancak ihalelerdeki dikkat çekici detayları da göz ardı etmeden tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. Amacımız Beykoz halkının vergilerinin nerelerde, nasıl harcandığını gözler önüne sermek ve sadece gazetecilik mesleğimizi yapmak…

Yazı dizimizde geçen ihaleler 2011 yılından başlayıp günümüze kadar gelen dönemi yani Beykoz’un Merhum Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın dönemlerini kapsıyor.

Yazı dizimizin ilk bölümünde Beykoz Belediyesi’nin Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü ve Bilgi İşlem Müdürlüğü olmak üzere 4 birimini işliyoruz. Dizimiz diğer müdürlüklerle devam edecek.

AK PARTİ İL BAŞKANI OSMAN NURİ KABAKTEPE’NİN ESKİ ŞİRKETİ ERK HABERLEŞME BELEDİYEDEN TOPLAM 70 MİLYONLUK İHALE ALDI

Hemen belirtelim Beykoz Belediyesi’nden son 10 yılda en çok ihale alan şirketlerin başında ERK Haberleşme Telekomünikasyon Bilişim İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi geliyor. Bu şirket Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden toplamı 69 milyon 238 bin lira olan 5 ayrı ihale aldı. 2012 yılından beri belediyeden ihale alan şirketin kazandığı son ihalenin bedeli 39 milyon 608 bin lira. Şirket; iş makinesi ve araç kiralamanın yanı sıra belediyeye ziyaretçi yönlendirme ve ekip çalıştırma gibi alanlarda da hizmetler verdi.

Sarıyer Gazetesi’nin yaptığı araştırmaya göre; merkezi Beyoğlu Bereketzade Mahallesi’ndeki Şair Ziya Paşa Caddesi Akgün İş Merkezi No:37/1 olan şirket 16 milyon 600 bin lira sermaye ile kuruldu.

24 Ocak 1994’de İstanbul Ticaret Odası’na kaydolan şirketin şuan ki sahibi Fevzi Köse. Ancak şirketin eski ortakları arasında siyaset dünyasının yakından tanıdığı isimler de var. 16 kişilik eski ortaklar listesinde AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile iktidara yakın GENAR Araştırma Şirketi’nin sahibi İhsan Aktaş da yer alıyor.

Bu arada AK Partili Kabaktepe ve Aktaş aynı zamanda merkezi Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi Begonya Sok. No:12 adresinde faaliyet gösteren Bilge Uluslararası Ticaret Limited Şirketi’nde de eski ortaklar. Bilge Uluslararası Ticaret Limited Şirketi’nin şuan ki resmi sahibi Hacı Dursun Bozo olarak görülüyor. Beykoz Belediyesi’nden en büyük ihaleleri almayı başaran ERK Haberleşme Telekomünikasyon Bilişim İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin eski ortakları şöyle; Serdar Sarıtaş, Mevlüt Sönmez, İhsan Aktaş, Sinan Değirmendaş, Nezaket Aydın, Faruk Aydın, Şaban Piriş, Ahmet Çakır, Mustafa Küçük, Bilgin Kesik, Osman Talat Günday, Mualla Ertürk, Arslan Ateş, Ertaç Erbesler, Osman Nuri Kapaktepe, Abdullah Sönmez. Şirketin eski ismi ise Hanif Yayıncılık ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi olarak geçiyor.

KÜRE İNŞAAT ŞİRKETİ ERK HABERLEŞME ŞİRKETİYLE AYNI ADRESTE

Beykoz Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden toplamı 34 milyon 958 bin lira olan iki ayrı ihale alan Küre İnşaat Taahhüt Turizm Taşımacılık Sanayi ve Dış Ticaret Şirketi’nin ilginç bir özelliği bulunuyor. Merkezi İzmit Kocaeli’de bulunan şirketin İstanbul şubesi olarak gösterilen adresi Beyoğlu Karaköy Şair Ziya Paşa Cad. Akgün İş Merkezi 37/1 olarak faaliyet gösteriyor. İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre; bu adres aynı zamanda Beykoz’dan yaklaşık 70 milyon liralık ihale alan ERK Haberleşme Telekümikasyon Şirketi’nin de adresi görülüyor. Beykoz Belediyesi’nden dev ihaleler alan iki farklı şirketin aynı İstanbul’da aynı daireyi adres göstermesi dikkat çekiyor. 10 bin lira sermaye ile kurulan ve 10 Nisan 2006’da ticaret odasına kaydolan Küre İnşaat’ın sahipleri; Enes Sari, Muhsin Sari ve Yusuf Sari.

SARILAR İNŞAAT’A 100 MİLYONLUK İHALE

Beykoz Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden son 10 yılda en yüksek ihaleleri Sarılar İnşaat ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi aldı. Belediyeden 3 ihale alan şirketin kazandığı ihale miktarı tam 100 milyon 676 bin lira. İhale rekorunu elinde tutan şirket 63 milyon 500 bin lira sermaye ile kuruldu ve 31 Mart 1993’te İstanbul Ticaret Odası’na kaydoldu. Şirket halen Kağıthane ilçesi Yahya Kemal Mahallesi Şair Sokak Sarılar İş Merkezi’nde faaliyet gösteriyor. Şirketin resmi ortakları Ahmet ve Osman Sari olarak görünüyor. Ahmet Sari’nin şirketteki hissesi 34 milyon 499 bin 550 lirayken, Osman Sari’nin hissesi ise 29 milyon 450 lira. Şirketin eski ortakları Şemsettin Kazancı ve Ramazan Sarı.

96 MİLYONLUK İKİ AYRI İHALEYİ RAKİPSİZ ALDI

Sarılar İnşaat’ın Beykoz’dan aldığı 3 ihaleden 2’sinde tek geçerli teklifin sunulması yani ihalede rekabet oluşmaması dikkat çekti. Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği en yüksek miktarlı ihale 54 milyon 795 bin 752 lira bedelle bu şirketin oldu. Hizmet süresi 1 Ocak 2017 ve 31 Aralık 2018 olan dev ihalede, 8 şirket şartname satın almış ancak sadece bu şirketten teklif gelmişti. 2014 yılında yapılan 38 milyon 882 bin 664 liralık; park, bahçe, inşaat, teknik, idari, sağlık ve sosyal hizmet personeli ile araç ve makine çalıştırılması hizmet alımı ihalesi de yine rakipsiz bir şekilde bu şirketin oldu. 11 şirketin şartname satın aldığı ihaleye 2 teklif verildi, bunlardan da sadece Sarılar İnşaat’ın teklifi kabul edildi. Şirketin Beykoz’dan aldığı son ihale ise 21/B maddesine göre yani davet usulüyle yapılan 6 milyon 999 bin 395 lira bedelli 2021 yılı 3 aylık iş makinesi ve araç kiralama hizmeti işi oldu.

YUSUF TÜLÜN’ÜN ÇOCUKLARINA TOPLAM 25 MİLYONLUK 21 İHALE

Beykoz Belediyesi’nden en çok ihale alan şirketlerin başında Sarıyer Eski Belediye Başkanı ve İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün’ün çocuklarına ait SİYAHMARTI Reklam Tanıtım Organizasyon Turizm ve Film Yapım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi geliyor. Beykoz’un 19 Mart 2020 yılında vefat eden eski belediye başkanı Yücel Çelikbilek de Yusuf Tülün ile birlikte İlim Yayma Cemiyeti’nde görev alıyordu. Çelikbilek İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı yapmıştı. Daha önce Pelikan Basım Matbaa olarak da belediyeden ihaleler alan SİYAHMARTI şirketi, muhtelif baskı ve matbaa işleri karşılığında Beykoz’dan yaklaşık 25 milyon liralık ihale aldı. 800 bin lira sermaye kurulan ve 14 Mart 2005 yılında odaya kaydolan, Beykoz Anadolu Hisarı Mahallesi Göztepe yolu Atatürk Caddesi Sütlüoğlu Plaza No: 7 adresinde faaliyet gösteren şirketin sahipleri; Kerem Tülün ve kardeşi Ömer Faruk Tülün.

Sarıyer’de iki dönem belediye başkanlığı yapan ve halen İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanlığı görevini yürüten Yusuf Tülün’nün çocuklarına ait şirkette Kerem Tülün’ün 480 bin TL, Ömer Faruk Tülün’ün ise 320 bin TL sermayesi bulunuyor. SİYAHMARTI’nın kardeş kuruluşu Pelikan Basım Matbaa ve Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi ise 3 milyon 500 bin lira sermaye ile kuruldu. 24 Kasım 2006’da ticaret odasına kaydolan ve Başakaşehir Kayabaşı Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi Kayaşehir Sitesi’nde faaliyet gösteren şirketin eski sahipleri Sarıyer Eski Belediye Başkanı Yusuf Tülün’nün çocukları Ömer Faruk Tülün ve Muhammed Hulusi Tülün olarak görünüyor. Ayrıca şirketin eski ortakları arasında Olga Erbilgin de bulunuyor. Şirketin şu anki sahipleri ise Fatih ve Kubilay Karakış ile Olga Vatan.

SİYAHMARTI şirketi Beykoz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden bugüne kadar 15 ihale alırken, diğer kardeş şirket Pelikan Basım Matbaa ise Özel Kalem Müdürlüğü’nden 6 ihale aldı. Böylece toplam alınan ihale sayısı 21 oldu.

A Z REKLAM’A BEYKOZ’DAN DA 20 MİLYONLUK REKLAM

AK Partili Kağıthane Belediyesi’nden milyonlarca liralık ihale almasıyla dikkatleri üzerine çeken A Z Reklam Basım Organizasyon Turizm ve Yapı İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi’nin AK Partili Beykoz Belediyesi’nden bugüne kadar yaklaşık 20 milyon liralık ihale alması gözlerden kaçmadı. Ak Parti İstanbul Eski İl Başkan Yardımcısı Fatih Bolcan’a ait şirket Beykoz’dan 6 ihale aldı. Alınan 6 milyon 132 bin liralık son ihalenin hizmet süresi ise 31 Mart 2022’de bitecek. Şirket 12 milyon 840 bin liralık 2021 yılı kültür sanat merkezlerinin işletilmesi, sanat etkinlikleri, yurt dışı- yurt içi geziler organizasyon işini de almıştı. 1 milyon 800 bin lira sermaye kurulan, 29 Kasım 2006’da İstanbul Ticaret Odası’na kaydolan şirket halen Merter Mehmet Akif Caddesi Turunçlu Sokak Mesa Plaza No:25/4 adresinde faaliyet gösteriyor. A Z Reklam’ın eski ortakları ise Adnan Kılıç ve Yusuf Harmanşa.

SOKAK İFTARLARI POLAT LEZZET GIDA’YA VERİLDİ

Beykoz Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden 10 ayrı Ramazan ayı sokak iftarları ihalesi alan Polat Lezzet Gıda Sanayi ve Temizlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi’ne bu hizmetlerinin karşılığı olarak yaklaşık 9 milyon lira ödendi. Şirketin aldığı ihalelerden pek çoğundan tek geçerli teklifin bu şirketten geldiği, bu yüzden ihalelerin rakipsiz olarak alındığı görüldü. 3 milyon lira sermaye kurulan ve 9 Ocak 2009 tarihinde Ticaret Odası’na kaydolan şirket, halen Ümraniye Dudullu OSB Mahallesi’nde faaliyet gösteriyor. Şirketin sahipleri Savaş, Hasan, Himmet ve Yücel Polat.

ALFABE İLETİŞİM’E 13 MİLYONLUK 3 İHALE

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden toplam 13 milyonluk 3 ayrı ihale almayı başaran Alfabe İletişim ve Bilişim Sistemleri Limited Şirketi, 10 milyon 950 bin lira sermaye ile kuruldu. 18 Aralık 2009 yılında Ticaret Odası’na kaydolan şirket, Şişli Esentepe Mahallesi Harman 1 Sokak Duran İş Merkezi’nde faaliyet gösteriyor. Eski ismi Alfabe İletişim ve Halkla İlişkiler Limited Şirketi olan şirketin sahibi Gökhan Boğazkesen. Şirketin eski ortakları şu isimlerden oluşuyor; Mustafa Nafi Kaya, Ersin Çakılcı, Ferik Faruk Boyacıoğlu, Fatih Atmaca, Gökhan Boğazkesen.

EĞİTİM ALIMLARI FENERYOLU EĞİTİM KURUMLARI’NDAN

Beykoz Belediyesi’nden toplam 4 milyon 205 bin liralık eğitim ihalesi alan Feneryolu Eğitim Kurumları Reklam ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 7 milyon lira sermayeyle kuruldu. 16 Kasım 2012 yılında Ticaret Odası’na kaydolan şirket halen Sultanbeyli ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Fatih Bulvarı No: 121 Daire: 5’te faaliyet gösteriyor. Genç Bakış Özel Eğitim Kurumları ismiyle geçmişte faaliyet gösteren şirketin resmi sahibi Hamit Çelenk.

REMAKS REKLAM’A 12 AYRI İHALE

Arif Gümüş’e ait Remaks Reklam Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, belediyeden 12 ayrı ihale aldı. 250 bin sermaye ile kurulan ve 31 Ocak 2014’te İstanbul Ticaret Odasına kaydolan şirket Ümraniye Atakent Mahallesi’nde faaliyet gösteriyor.

EXEN ORGANİZASYON’A 5 İHALE

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden 5 ihale alan EXEN Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 5 milyon sermayeyle kuruldu. 19 Aralık 2008’de Ticaret Odası’na kayıt yaptıran şirket, Eyüpsultan ilçesi Yeni Mahalle İslambey Cadddesi No:121 adresinde faaliyet gösteriyor. Şirketin sahibi Veysel Şen. Eski ortakları ise Emin Ezeroğlu, Zahide Yıldız ve Sedat Yıldız. Şirketin eski ismi Yıldızoğlu Organizasyon Temizlik Turizm olarak geçiyor.

İŞTE MÜDÜRLÜKLER VE İHALE VERDİĞİ ŞİRKETLER!

BEYKOZ BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Sarılar İnş. ve Elektrik San. ve Tic. Ltd. Şti.

6.999.395 TL (2021 yılı 3 aylık iş makinesi, araç kiralama işi. İhale 21/B yani davet usulü yöntemiyle yapıldı. İhaleye belediyenin kendisinin belirlediği ve davet etiği şirketler girdi)
54.795.752 TL (Beykoz Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün yaptığı en büyük rakamlı ihale bu ihale oldu. Hizmet süresi 1 Ocak 2017 ile 31 Aralık 2018 arasında olan ihale rakipsiz yapıldı. 8 şirket doküman satın almasına rağmen ihaleye sadece bu şirket girdi. İhale; park, bahçe, inşaat, teknik idari, sağlık ve sosyal hizmet personeli ile araç ve makine çalıştırılması hizmet alımı olarak kayıtlara girdi)

38.882.644 TL  (2014 yılı ziyaretçi yönlendirme, sosyal destek, büro, sağlık, ofis temizlik hizmetleri, araç ve makine çalıştırılması işi. 11 şirketin doküman satın aldığı ihaleye 2 teklif verildi, sadece bu şirketin teklifi kabul edildi. Böylece ihale rakipsiz bir şekilde ihale alındı)

ERK Haberleşme Telekom Bilişim İnşaat Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti.

39.608.525 TL (15 aylık iş makinesi ve araç kiralama işi. Yaklaşık maliyeti 51 milyon olan ihale için 33 şirket şartname satın aldı, 12 teklif verildi, 7 tanesi geçerli kabul edildi. İhale oldukça zorlu geçti)

6.728.700 TL (3 aylık iş makinesi ve araç kiralama. İhale 21/B maddesine göre yani davet usulü ile yapıldı)
6.937.200 TL (3 aylık iş makinesi ve araç kiralama işi. İhale 21/B maddesine göre yapıldı)
2.264.112 TL (Ziyaretçi yönlendirme, ekip, araç ve makine çalıştırması işi)
13.701.371 TL (Ziyaretçi yönlendirme, ekip, araç ve makine çalıştırması işi)

Küre İnşaat Taahhüt Turizm Taşımacılık Sanayi ve Dış Tic. Anonim Şti. 

19.763.440 TL (2020 yılı iş makinesi ve araç kiralama hizmet alımı. 5 şirket şartname almasına rağmen ihaleye tek teklif sunuldu. Böylece ihale rakipsiz bir şekilde bu şirketin oldu)

15.195.000 TL (2010 yılı iş makinesi ve araç kiralama işi)

Isıtaş Petrol San. Tic. Ltd. Şti. (Bahçelievler)

8.906.000 TL (2022 yılı akaryakıt alımı. 11 şirketin doküman satın aldığı ihaleye, 4 teklif verildi bunlardan 2’si geçerli kabul edildi)

4.978.850 TL (2021 yılı motorin ve kurşunsuz benzin alımı. Kıran kırana geçen ihale için 9 şirket şartname aldı, 6 teklif geldi, 5 teklif arasından en uygunu seçildi)

Polat Lezzet Gıda San. ve Tem. Hiz. Tic. Ltd. Şti.

293.700 TL
420.000 TL
277.000 TL
214.500 TL
3.018.652 TL (2018 Ramazan sokak iftarları, sahur ikramı. 7 şirket ihale şartnamesi aldı bunlardan2’si teklif verdi, sadece bu şirketin teklifi geçerli kabul edildi. Böylece ihale rakipsiz alınmış oldu)
193.000 TL
2.437.273 TL (2017 yılı Ramazan sokak iftarı hizmet alımı. İhale öncesi 6 şirket doküman aldı, bunlardan 2 tanesi teklif verdi, bu tekliflerden sadece bu şirketin ki geçerli kabul edildi. Böylece ihale rakipsiz şekilde, hiç zorlanılmadan kazanıldı)
175.450 TL
1.625.000 TL (2016 yılı Ramazan iftar alımı)
1.001.211 TL (2015 yılı Ramazan ayı sokak iftarı alımı. İhalede 8 istekli şirket varken bunlardan sadece bu şirketin teklifi geçerli kabul edildi, ihale yine rakipsiz alındı)
154.880 TL

İnci İklimlendirme Proje İnşaat

205.000 TL

Çağdaş Boya

87.264 TL

Tesa Tedarik Temizlik Pazarlama

245.000TL
227.000 TL
245.977 TL

CYN Yapım Organizasyon

359.000 TL

Reddo Reklam Organizasyon

241.000 TL

Turkcell İletişim

83.750 TL
69.750 TL
70.000 TL

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşl. Ve Tic. A.Ş.

203.000 TL
113.000 TL

Zafer Aslan

155.000 TL

Saruhan Endüs. Tem.

159.988 TL
114.402 TL
85.426 TL
90.889 TL
44.586 TL

M.E.A. Otomotiv Turizm

4.875.249 TL (Eleman çalıştırılması, araç ve makine çalıştırılması)

Aydem Elektrik

817.861 TL

428.000

İstanbul Telesine Ses ve Işık

129.506 TL

Kariyer Endüstriyel Tem.

82.664 TL

Yasan Boya

80.400 TL

Selim Korkut

155.166 TL

Remaks Reklam Organizasyon

153.920 TL

Atlas Profesyonel Endüstriyel

221.914 TL

İnter Spor Dış Tic. Anonim Şirket

145.000 TL

Detay Gıda

185.000 TL (Kutulu madlen çikolata)
125.000 TL (Madlen çikolata alımı)

Mayka Day. Tük. Mal.

355.000 TL

Güçbir Servis ve Kiralama Hiz.

68.740 TL

Aytaç Yapı Malzemeleri

230.000 TL

Mesar Makine İnşaat Tic. Ve San. Ltd. Şti.

3.240.923 TL – yedek parça alımı

Atapol Yemek ve Kantin İşletmeleri

271.250 TL
165.770 TL

Tecirler Ahşap Sanayi

688.780 TL

İpek Hırdavat Demir Çelik

148.900 TL

Nasyonel Endüstriyel (Tekirdağ)

1.286.000 TL (Mutfak ekipmanı Çiftlik Mahallesi’ndeki Hizmet Binası için)

Hüseyin Meral

247.000 TL (Elektronik malzeme alımı)

Bingöller Nalbur

133.839 TL
60.792 TL

Aktif Spor Malzemeleri

70.273 TL

Erdem Büro Mobilya

670.430 TL

Baha Tanıtım ve Organizasyon Limited Şti.

257.250 TL

İstanbul Kollektif

109.469 TL

LP Neo Danışmanlık

175.000 TL

Miltez Telsin Haberleşme Sistemleri

176.990 TL

Beşerler Çelik Eşya Mobilya

165.000 TL

Pozitif Sanatsal Etkinlikler

524.654 TL

Makpa Day. Tük.

319.950 TL

Tek-Koç Mühendislik

46.950 TL

Aksoyman Tekstil Gıda

1.698.750 TL (2020 yılı veterinerlik için araç kiralama)

Başkent Oto

113.750 TL

Pak Petrol İnşaat

5.426.800 TL (2020 yılı motorin ve kurşunsuz benzin alımı)

Korkmazlar Grup Beton

98.472 TL

Onursan Kurumsal Hizmet

44.595 TL

Mesar Makine İnşaat

2.948.000 TL (2019 yılı araç makinesi yedek parça )

Bimar İnşaat

253.523 TL

Mehmet Aydın

59.680 TL

Remzi Arıtürk

395.000 TL

Clean Life Gastronomi

279.356 TL

Turkuaz Park Ahşap

258.946 TL

Marmara Beton

42.900 TL

BEYKOZ BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

Siyah Martı Reklam Tanıtım Organizasyon Turizm ve Film Yapım Hizmetleri Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.

6.667.830 TL (29 Aralık 2021’de sözleşmesi imzalandı. 2022 yılı muhtelif baskı işleri alımını kapsayan ihalede 8 şirket şartname satın aldı, 4’ü teklif verdi bunlardan sadece bu şirketin teklifi geçerli kabul edildi)
4.440.750 TL (2020 yılı muhtelif baskı işleri)
2.835.750 TL (2019 tanıtım materyalleri baskı hizmet alımı. 7 doküman satın alınan ihalede sadece bu şirketten teklif geldi)
2.491.925 TL (2018 yılı tanıtım materyalleri hizmet alım işi)

612.000 TL
339.940 TL
150.000 TL
515.900 TL
477.000 TL
640.000 TL
130.000 TL
1.350.500 TL (2017 yılı tanıtım materyalleri baskı hizmeti)
162.000 TL (2016 yılı Beykoz Belediyesi kurumsal logo yarışması)
942.250 TL (2016 yılı tanıtım materyalleri baskı hizmet alımı)
949.240 TL (2015 yılı tanıtım materyalleri baskı hizmet alımı)

A Z Reklam Basım Organizasyon

6.132.089 TL  (Kültürel, sanatsal açık hava etkinlikleri ihalesi organizasyonu)
12.840.445 TL (2021 yılı kültür sanat merkezleri işletmesi, muhtelif kültür, sanat etkinlikleri yurt dışı yurt içi organizasyonları hizmet alımı. 11 şirketin şartname aldığı ihalede 4 teklif verildi, 2’si geçerli kabul edildi. İhalenin yaklaşık maliyeti 15 milyon 842 bin lira olarak belirlendi)
297.200 TL
292.800 TL
287.310 TL

392.900 TL

Alfabe İletişim ve Halkla İlişkiler Ltd. Şti.

9.837.000 TL (2020 yılı muhtelif kültürel, sanatsal etkinlikler, kültür sanat merkezi işletmesi)
3.296.327 TL (2019 yılı Kasım-Aralık muhtelif kültür sanatsal organizasyon işi. 9 şirketin şartname satın aldığı ihaleye 3 şirketten teklif geldi, sadece bu şirketin teklifi kabul edildi)
165.990 TL (2015 yılı Canlı Yayın hizmeti alımı)

Feneryolu Eğitim Kurumları

2.500.000 TL (2019 yılı ücretsiz eğitim kursları hizmet alımı)
1.705.000 TL (2016 yılı mesleki, teknik, sosyal kültürel sanat içerikli ücretsiz eğitim kursları hizmet alımı)

Exen Organizasyon Sanayi ve Dış Tic. Limited Şirketi

2.698.580 TL (2019 yılı kültür sanat etkinlik hizmet alımı)
628.000 TL (Toplu nikah ve toplu sünnet organizasyon alımı)
778.970 TL (2016 yılı Ramazan etkinlikleri düzenlemesi)
90.000 TL
312.000 TL

Sim Turizm Taşımacılık Rez. Ve Tic. Ltd. Şti.

1.692.000 TL (2018 yılı kültür ve tarih gezileri)
1.236.250 TL (2017 yılı kültür ve tarih gezileri)
672.750 TL (2016 yılı kültür ve tarih gezileri. Bursa, Konya, Kars gezileri)
325.000 TL

CFA Reklamcılık Matbaacılık

6.407.075 TL (2021 yılı muhtelif baskı işleri)

Remaks Reklam Organizasyon (Arif Gümüş)

278.000 TL
151.250 TL
393.200 TL
383.000 TL
152.500 TL
593.500 TL
148.000 TL
249.344 TL
275.000 TL (Mazıdağı’ndan ilçeye gelenlerin ağırlanması)
209.500 TL (Yıl sonu istişare toplantı organizasyonu)
204.900 TL (Eğitim seti alımı)
175.000 TL (2018 yılı bilgilendirme ve koordinasyon toplantı hizmet alımı)

Zirve Eğitim Kursları Teknoloji ve İletişim Hiz. San.

199.989 TL
2.480.500 TL (Ücretsiz eğitim kursları)
1.686.200 TL
1.280.000 TL
731.000 TL
630.000 TL
408.000 TL

Mina Yapım ve Organizasyon Anonim Şirket

290.250 TL
212.500 TL
209.500 TL
185.000 TL
837.500 TL
187.700 TL
180.550 TL (Ağız diş sağlığı etkinliği)
155.400 TL (Billboard tasarım)

Kayıhan Ajans

283.000 TL

Bilgin Kültür Sanat

154.000 TL

Laciverd Film ve Tasarım Ajansı

208.000 TL
125.000 TL (2014 yılı toplu nikah ve sünnet organizasyonu)
145.000 TL

Ulutepe Danışmanlık

172.800 TL

Bilir Turizm

78.000 TL (Bosna Hersek organiazsyonu)

Abdurrahman Korkmaz

1000.600 TL (2018 yılı Ramazan ayı organizasyonu)

Stil Tatil Danışmanlığı

809.000 TL
246.450 TL (2. Beykoz çocuk kitap fuarı organizasyon)

İdeal Kültür Sanat Limited Şirketi

984.250 TL
149.500 TL
893.850 TL
649.000 TL
1.326.000 TL (2017 yılı kültür sanat etkinlikleri)
162.000 TL

Can Koç Gıda

140.000 TL

Ali Bilir

348.000 TL

Yeniay Organizasyon Turizm

1.698.000 TL (2018 yılı Beykoz Çayır Festivali Organizasyonu)

Mensa Organizasyon ve Gıda Sanayi

381.000 TL
280.500 TL
247.750 TL
251.500 TL

AD ve Reklam İnşaat

361.735 TL (3. Beykoz Fotoğraf Yarışması)
218.000 TL (2. Beykoz Fotoğraf Yarışması)

Berkan Turizm

244.000 TL
910.000 TL

Saloon Yapı Mühendislik

186.000 TL

Kitap Rengi Kitabevi ve Yayınevi Hizmetleri Tic. A.Ş.

640.419 TL (Millet Kütüphanesi kitap alımı)

Figen Dilgin

112.980 TL (Beykoz Soma’yı kucaklıyor projesi)

Bisimeta Tekstil

648.000 TL( Giysi- ayakkabı alımı)

Sema Kırtasiye Dış Tic.Ltd. Şti.

287.000 TL

Öz-Tur Turizm

99.800 TL

YUKO Reklam ve Organizasyon Kurumsal

1.274.000 TL
94.990 TL

ASF Oyuncak Sanayi

136.500 TL (Belediye logolu ahşap stant oyuncak seti yapımı)

Marmara Belde Eğitim Kültür Tanıtım Turizm

135.000 TL (2013 yılı İspanya gezisi)

Matsis Matbaa Hizmetleri

625.450 TL (2019 yılı Beykoz çocuk dergisi basım işi, web sitesi hazırlama işi. İhale mücbir sebeplerden fesih edildi)

Asır Özel Güvenlik ve Eğitim Hizmetleri

223.500 TL
155.000 TL

İlke Yayıncılık

184.500 TL
124.000 TL
215.000 TL

Fotografika Reklamcılık

178.000 TL
149.000 TL

Netco Prodüksiyon

650.000 TL

Alya Yapım ve Organizasyon Anonim Şirketi

275.000 TL

Atılım Sağlık  Anonim Şirketi

48.600 TL

Dinleyici Turizm Reklam

163.412 TL (Marmarun Koşusu Organizasyonu)

Asitane Organizasyon

130.000 TL

Zümrdüanka Kültür Sanat

164.400 TL

Duvardaki Sanat Dekoratif Boyalama Hizmetleri Ltd. Şti.

207.103 TL
184.000 TL (Muhtelif duvarların resimlendirilmesi)
160.486 TL
150.000 TL

2006 Reklam Tanıtım Baskı

282.450 TL
279.140 TL

Hakan Yılmaz

141.000 TL

Nail Erden

200.000  TL (Bir tohum bir gelecek projesi hizmet alımı)
217.000 TL

Boğaziçi Yapım Ltd. Şti.

220.000 TL

FTM Reklam

124.000 TL
123.000 TL

Alphan Ulaşım Hizmetleri

217.800 TL

Zübeyir Arı

150.000 TL (2018 yılı BKS – Beykoz Kültür Sanat Dergisi Basım işi)

Cevdet Gümüş

125.000 TL (Yaşayan Tarih Beykoz Belgesel Film)

Mercan Halı Çeyiz

424.000 TL

Gürkan Lojistik

149.100 TL

Kent Teknoloji Tanıtım ve İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti.

223.500 TL

Yıldırım Plastik

660.000 TL (Arı kovan ve ekipman alımı)
461.600 TL (Arı kovanı yapımı)

Asil Sanat Organizasyon

120.000 TL

Hedefim Alışveriş

480.000 TL

Akber Organizasyon

848.374 TL
120.000 TL

Reda Gıda Tüketim Ürünleri

1.737.000 TL (Sosyal markete muhtaç vatandaşlar için muhtelif gıda ve teknik malzemesi alımı)
1.695.000 TL
494.800 TL
538.000 TL

Kudretoğlu İnşaat

123.000 TL

Yön Yayıncılık

145.000 TL
141.000 TL
133.000 TL

Ekol Yayıncılık

180.000 TL

Menessa Reklam Organizasyon Gıda Bilgisayar

165.000 TL
153.000 TL
128.000 TL
183.600 TL
138.750 TL
123.000 TL

Emsay İnşaat

145.000 TL

Pelikan Basım

99.750 TL

AFAN Reklam

199.800 TL

Pınar Yılmaz

94.385 TL

Filiz Kamilçelebi

154.000 TL

Dersaadet Kültür ve Sanat Ürünleri Tic. Ltd. Şti.

170.000 TL

Kent Teknoloji

450.000 TL

Kerem Bostan

134.500 TL
135.000 TL
143.000 TL

Antrakt Prodüksiyon Tic. Limited Şti.

1.657.500 TL (2018 yılı Kültür Sanat Etkinlileri)

ASR Turizm

111.000 TL

İstanbul Ajans Turizm

291.759 TL
166.250 TL

Kartuştaş Kartal Ulaşım

242.000 TL

Yediyirmidört Reklam Pazarlama

448.200 TL
179.400 TL

Lapis Eğitim Organizasyon

1.285.000 TL (2016 Kültür sanat etkinlikleri)

BEYKOZ BELEDİYESİ BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ

APHEL Bilişim Hizmetleri

380.000 TL  (Harita Destekli Çağrı Merkezi İşi)
268.000 TL

Moreum Bilişim

698.780 TL
151.125 TL

INOVATECH Güvenlik

391.000 TL  (Beykoz Belediyesi Hizmet Binasına Kamera Güvenlik Sistemleri)
304.500 TL  (Güvenlik Sistemleri)

Universal Yazılım

879.000 TL (Arşiv Yazılım Destekli Bütünleşik Yönetim Sistemi)
310.000 TL

TRUSTNET Bilgi Teknolojileri

290.000 TL
690.000 TL
215.000 TL
215.000 TL
180.500 TL
172.000 TL
160.000 TL

CDN İnternet Hizmetleri

110.000 TL

BORMAK Büro Makineleri Ticaret Limited Şti.

284.267 TL

Normdata Destek ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.

105.000 TL
175.000 TL
498.000 TL

Mobilion Bilişim

136.000 TL

Teknoser Bilgisayar

426.975 TL

Yeni Teknoloji Bilişim Hizmetleri

309.000 TL

Nevada Elektronik Sistemleri

315.000 TL

Turcom İletişim

102.000 TL

Entegres Bilişim Teknoloji

154.000 TL

Komedyo Bilişim

311.390 TL

Artı  Prod Yayın Reklam

121.160 TL

Beyaz Bilgisayar Danışmanlık

280.000 TL
160.000 TL
1.360.000 TL (Süreç bazlı web tabanlı yönetim bilgi sistemi yazılım ve kurulum hizmetleri)

Baldem Bilişim

295.000 TL

Depart Bilişim

167.000 TL

Eganis Uluslararası Teknoloji

138.000 TL

Net İletişim Teknoloji

102.200 TL

BEYKOZ BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ

REMAKS Reklam Organizasyon Sanayi ve Tic. Limited Şirketi (Arif Gümüş)

210.000 TL (2019- Hediyelik tatil seti yapılması )
209.775 TL  (Yılbaşı hediyelik set)
214.500 TL  ( Esnaf ziyaretinde takdim için hediye seti)
165.000 TL  (Kosova Prizen şehrinde iftar yemeği)
179.980 TL  (Beykoz Belediyesi 9. Geleneksel Halk Korusu organizasyon)
179.685 TL (Öğretmenler Günü Kutlaması)
162.500 TL (8. Halk Korusu)
152.600 TL (Bez çanta dağıtım)

275.000 TL (2019  Mazıdağı’ndan ilçeye gelenlerin ağırlanması)
209.500 TL (Yıl sonu istişare toplantı organizasyon)
204.900 TL (Eğitim seti alımı)
175.000 TL (2018 yılı bilgilendirme ve koordinasyon  toplantı hizmet alımı)

Pelikan Basım Matbaa ve Ambalaj Sanayi Tic. Ltd. Şti.

180.000 TL- 2018 Bülten basımı
162.000 TL- 2017 Bülten basımı
153.600 TL- 2016 Bülten basımı
135.000 TL- 2015 Bülten basımı
142.200 TL- Bülten basımı
133.000 TL- Bülten basımı

Çengel Gıda Unlu Mamülleri

324.000 TL (2019 yılı ikramlık malzeme alım işi. İhalenin yaklaşık maliyetinin 1 milyon 700 bin lira olarak belirlenmesi dikkat çekici)

Melodi Lojistik İnşaat Turizm

484.000 TL (2019’daki ihale mücbir sebeplerden dolayı feshedildi)

Emine Çevik

148.000 TL (Kurye dağıtım)
145.300 TL

Ekşioğlu Uluslararası Organizasyon Turizm

230.000 TL (2019 yılı Kutu çikolata alımı)

Hedefim Alışveriş Merkezi

69.630 TL (Sünnet hediyesi bisiklet alımı)
104.200 TL ( Bisiklet alımı)

Menassa Reklam Organizasyon

219.000 TL (2019 bülten basımı işi 29 Mart 2019’da mücbir sebepten dolayı feshedildi.)
146.000 TL ( 5. yıl hizmet almanağı)

Mina Yazım ve Organizasyon Anonim Şirketi

210.000 TL (2018 yılı Balık ekmek sezonu festivali hizmet alımı)

Reda Gıda Tüketim

214.000 TL (Gıda malzemesi alımı)
168.000 TL (İkramlık)

FTM Reklam Basım Yayın

151.700 TL (Halk dansları çocuk festivali)

TURKCELL İletişim Hizmetleri

137.100 TL (SMS Hizmeti alımı)
118.125 TL (SMS Hizmeti alımı)
69.800 TL  (SMS Hizmeti alımı)
115.000 TL(SMS Hizmeti alımı)

Ekşioğlu Uluslararası Organizasyon Turizm

150.600 TL (İkramlık)
209.950 TL (2018 yılı kutu çikolata alımı)
168.000 TL (2017 yılı çikolata alımı

Çevik Dağıtım Lojistik Tic. Limited Şti.

480.000 TL (2018 yılı kültürel etkinlik organizasyon vs.)
167.000 TL (Tanıtım broşürleri, bülten)
160.000 TL (Kurye dağıtım işi)

Yasemin Sayan

123.930 TL (2017 Ramazan ayı sahur programı)
87.500 TL (3. Radyo Ocsarları Ödül Töreni Programı)
138.000 TL (Sahur Programları Düzenlemesi)

Paşmar Gıda Sanayi

163.000 TL (2017 yılı gıda ve tüketim malzemesi alımı)
76.200 TL (Misafirlere ikramlık)

Reklamişi Medya İletişim

167.256 TL (2017 Kutlama mesajı yayınlatılması )

Öztürker Restoran Unlu Mamülleri Gıda

150.000 TL (Lokum alımı)
71.750 TL
91.000 TL (İkramlık)

CFA Reklamcılık

165.200 TL (3 yıllık hizmet kitabı basılması)
147.000 TL (Bosna Hersek Srebrenica İftar Programı)

Servet Yesir

115.750 TL (2016 yılı çiçek alımı)
160.600 TL (Çiçek alımı)

Grup Serra Alışveriş Hizmetleri

74.667 TL (İkramlık)

İŞTE BELGELER!

ERK HABERLEŞME TELEKOMÜNİKASYON BİLİŞİM ŞİRKETİ’NİN ESKİ ORTAKLARININ İSİMLERİ

1. BÖLÜM BİTTİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.