CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Oktay Aksu, Küçükkoçkaya’nın cenazesine katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Oktay Aksu, Murteza Küçükkoçkaya’nın vefat eden annesi merhume Zülfi Küçükkoçkaya’nın Cumhuriyet Mahallesi’ndeki İmam Hüseyin Cemevi’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cenaze töreninden sonra Cemevi Başkanı Musa Özcan’ı da makamında ziyaret eden Aksu’ya, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kubat, Ali İhsan Özdemir, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yılmaz, iş adamı Bayramali Koçoğlu, Eski Meclis Üyesi Salih Akıncı, Aday Adayı Hüseyin Coşkun, Adnan Ayber, Hacı Mehmet Bayraktar gibi isimler de eşlik etti.

SARİYERGAZETESİ.COM

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 14 Şubat 2024, 18:33

    Sarıyer için en hayırlısı kim ise o kazansın, ancak salı günü 20 Şubat 2024 günü oldu ya ! Sn. Şükrü GENÇ bağımsız aday olursa ! Akp adayı Sn. Hüseyin COŞKUN aradan sıyrılıp kazanır ise ! İlçe il ve Ankara genel merkez 1 nisanda bunun hesabını tabana nasıl verecek ? Yada hesap verme gereği duyarlar mı oda tartışılır, Bu şekilde giderse bugün 14 şubat 2024 Akp adayı Sn. Hüseyin COŞKUN sarıyer belediye binası önünce ZEYBEK oynar mı ? Mesela kerimoğlu ZEYBEĞİ, yada kadıoğlu ZEYBEĞİ hangisini seçip oynar ?
    Şuan Akp ve adayı Sn. Hüseyin ÇOŞKUN’ un önünde mükemmel bir fırsat var bildiğiniz altın gol yaww 👏 bakalım kullanabilecek mi

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.