AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun’dan muhtarlara müjde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, Sarıyer mahalle muhtarlarına verdiği kahvaltılı toplantıda tüm muhtarları sevindiren müjdeyi verdi. Sarıyer Belediyesi’ni kazanması halinde Sarıyer Muhtarlar Birimini, bir belediye başkan yardımcısına değil doğrudan kendisine bağlanacağı söyleyen Coşkun; “Bu sayede muhtarlarımız arada kimse olmadan tüm sorunlarını direk bana iletebilecek. Böylece her mahalleye hızlı bir şekilde hizmet götürmüş olacağız” dedi. Coşkun’un bu sözleri, bugüne kadar bu sorunu hep yaşayan salondaki tüm muhtarlardan büyük alkış aldı.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, siyasi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Coşkun, Tarabya Hakimevi’nde Sarıyer’deki tüm muhtarlara kahvaltı verdi. 38 mahalle muhtarının tamamına yakının katıldığı buluşmada konuşan Coşkun, muhtarların en büyük sıkıntısı olan koordinasyon eksikliği sorununa neşter vurdu.

 MUHTARLAR BİRİMİ DOĞRUDAN BAŞKANA BAĞLI OLACAK!

Sarıyerli muhtarların en büyük sıkıntılarından biri olan belediye ile koordinasyon eksikliğine dikkat çeken Hüseyin Coşkun şunları söyledi; “Sarıyer’deki tüm muhtarlarımızın sorunlarını ve mahallelerdeki sorunları çok iyi biliyorum. Sarıyer Belediye meclisinde bu konuda hep mücadele verdik. Muhtarlarımız bizim için baş tacımızdır. Muhtarlar olmadan, belediyelerin tüm sorunları bilmesi ve çözmesi mümkün değil. Belediye yönetimlerinin tüm muhtarlarla daima uyumlu çalışması gerekir. Biz Sarıyer Belediyesi’ni aldığımızda, muhtarlarımızla aramıza aracı koymayacağız. Sarıyer Muhtarlar Birimi Müdürlüğü’nü doğrudan Belediye Başkanına bağlayacağım. Muhtarlar Birimi, bir başkan yardımcısına bağlı olmayacak. Öyle olduğu için arada hep koordinasyon eksikliği yaşanıyor. Ben bu göreve geldiğimde mutlaka bu birimi doğrudan kendime bağlayacağım. Böylece muhtarlarımızın tüm talepleri ve mahallelerdeki sorunlar hızlı şekilde çözülecek. Ayrıca her ay muhtarlarımızla toplantılar yaparak, mahallelerin sıkıntılarını ve çözümlerini yakından takip edeceğim. Sarıyer’i muhtarlarımızla hep birlikte yöneteceğiz. Muhtarlarımız bana 7/24 sürekli ulaşabilecek”

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun’un bu sözleri salondaki tüm muhtarlardan büyük alkış topladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 14 Şubat 2024, 22:05

    Sayın Hüseyin COŞKUN; şuan chp de özellikle sarıyerde büyük sıkıntı var. Akp 15 yıldır sarıyerde yaptığı siyasetle sarıyer belediye başkanlığına gelebilmek adıma 1 arpa boyu yol ilerleyemedi siz daha iyi biliyorsunuz, şimdi elinize müthiş bir fırsat geçti ve bu fırsat bir daha gelmez, belkide size kısmetti ve şu zamanı bekledi, ancak önünüze gelen bu fırsatı değerlendirmek adına mükemmel marjinal kararlar almanız gerekir diye düşünüyorum, sarıyerli akp oylar ok cepte, ancak bu sizin için yeterli değil, acilen chp seçmeninin gönlünü kalbini feth edecek nokta dokunuşlar yapmanız gerekir, örnek chp li olupta akp ye oy vermeyecek insanlar var ! Ancak bu insanlar akp ye oy vermez, Hüseyin coşkuna neden oy vermesinlerki ? Bence bırakın muhtar pazar gezmelerini ve acil olarak size hiç oy çıkmayan mahallere gidip bizzat kapıları çalıp bir çay içip hem evlere hemde gönüllere girin hakkınızda hayırlısı

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.