CHP’nin Sarıyer Adayı Prof. Dr. Devrim Elvan olmalıdır! İşte 10 neden!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı mutlaka Prof. Dr. Devrim Elvan olmalıdır. Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi & Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, bunun 10 nedenini açıkladı!

 

1- Prof. Dr. Osman Devrim Elvan, Sarıyer’de en çok oyu alabilecek adaydır.  Çünkü geçmişi tertemiz, sicili A4 kağıdı gibi bembeyazdır. Kimsenin onun için atacağı hiçbir iftira olmaz, olamaz. Hakkında söz söylenmeyecek belki de tek isimdir. Gerek aile yaşantısı, gerekse meslek yaşantısıyla örnek bir aile babasıdır. Ne parti içi, ne de parti dışından hiç kimse onu geçmişiyle vuramaz. Bu yüzden CHP’nin elini güçlendirecek, saha çalışmalarında partililer göğsünü gere gere Sarıyer sokaklarında seçim çalışması yapabilecektir.

2- Prof. Dr. Devrim Elvan, çift diplomalıdır. Hukukçudur, avukattır. Sarıyer’in en büyük sorunu olan mülkiyet meselesinde hukuki bilgisi sayesinde çözüm daha kolay olacaktır. Yaklaşık 10 ayrı kanunla yönetilen ilçemizdeki tüm mevzuatları, hukuki süreçleri en iyi bilen isimdir. Sarıyer’deki 16 aday adayı arasındaki tek avukattır. Hukuk bilgisi sayesinde Sarıyer’de tapu bekleyen on binlerce kişinin haklarını en iyi şekilde savunabilecektir.

3- Devrim Elvan aynı zamanda Orman Yüksek Mühendisidir. Türkiye’nin en başarılı Orman Yüksek Mühendisleri arasındadır. Sarıyer’in büyük kısmı ormanlarla çevrili olması onun çevreci kişiliğini öne çıkarmaktadır. Doğanın korunması, sokak hayvanlarının korunması ve çevreci çalışmalarında mesleği onu avantajlı kılacaktır. Mesleğinin verdiği etik anlayışla, Sarıyer’in yeşiline ve doğasına en fazla saygı duyacak isimdir.

4- Osman Devrim Elvan, Prof. Dr. ünvanına sahip tek adaydır. Türkiye ve İstanbul’da aday adayları arasındaki tek Prof. Dr. ünvanı ona aittir. İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa’da Orman Fakültesi’nde bölüm başkanıdır. İleri derecede yabancı dil bilmesi, yurt dışı deneyimlerine sahip olması, değişen dünya şartlarını sürekli takip etmesi kendisinin farkını ortaya çıkarıyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyasetin çıtasını yükseltmiştir. CHP; eğitime, bilime ve liyakata verdiği önemi Elvan’ı aday yaparak mutlaka göstermelidir.

5- Prof. Dr. Devrim Elvan henüz 47 yaşındadır. Üniversitede genç bir eğitimci olması onu gençlerle kaynaştırmış, Sarıyer’deki Z kuşağının ve ilk kez oy kullanacak binlerce gencin desteğini fazlasıyla alabilecek hale getirmiştir. Genç bir isim olması onun Sarıyer’de sahada gece gündüz demeden aktif çalışmasına olanak sağlayacaktır. Gerek siyasi çalışmalar sırasında, gerekse belediye başkanı seçilmesi durumunda gençliği onun hizmet üretmesine pozitif katkı sunacaktır.

6- Devrim Elvan, Sarıyerli’dir. Yaklaşık 30 yıldır Bahçeköy’de yaşamaktadır. Sarıyer’in sorunlarını bizzat yaşayan, bu yüzden de vatandaşların yaşadığı sorunları en iyi bilen isimlerdendir. Sosyal yaşamındaki çalışmaları ve ilçemizdeki derneklerde aldığı görevler nedeniyle Sarıyer’in sıkıntılarını ve çözüm önerilerini bilen bir adaydır. Tam anlamıyla Sarıyerlilik bilinciyle hareket eden adaydır.

7- Elvan, çok sayıda önemli projesi olan, bunları tek tek detaylı şekilde kamuoyuna açıklayan isimdir. Gerçekçi ve halkın beklentilerine uygun projeler üreterek bunları belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçirme konusunda halka en samimi güvenceyi verebilen bir isimdir. Hayali değil, gerçekçi projeleri olan kamuoyunun dikkatini çekmiş bir adaydır.

8- Prof. Dr. Devrim Elvan, Sarıyer’deki kirli siyasi hesaplaşmaların içinde olmamış, mesleğindeki başarıları ve kariyeri ile öne çıkmış isimdir. Bu yüzden 16 aday adayı içinde herkesin kabul edebileceği, birleştirici özelliği olan çatı adaydır. Toplumun her kesimden destek almakta, almaya da devam etmektedir. Onun adaylığına Sarıyer’i seven hiç kimsenin itiraz etmesi mümkün değildir. Geçmişte ya da günümüzde hiçbir siyasi hesaplaşma içinde olmadığı için herkesin, adaylık için uygun bulacağı, partiyi de rahatlatacak tek adaydır.

9- Prof. Dr. Elvan, PR’ı yani Halkla İlişkileri en yüksek olan isimdir. Yaklaşık 6 ay önce aday adaylığını açıklamasından sonra hemen sahaya inmiş, gece gündüz demeden tüm mahallerde sokak sokak çalışmalar yapmıştır. Sokakta büyük ilgi görmüş, sıcak kanlı ve samimi tavırlarıyla kısa sürede sadece siyasilerin değil tüm ilçenin tanıdığı bir isim olmuştur. Bugüne kadar binlerce kişiyle tek tek el sıkışıp, onların sorunlarını dikkatlice dinleyen tek isimdir.

10- Prof. Dr. Devrim Elvan, Sarıyer’i projeleriyle yönetmeye talip, siyasi hesaplaşmalarla belediye başkanlığı mücadelesine girmeyen bir isimdir. Onun kimseyle bir sorunu olmayıp, tek sorunu ilçenin çözüm bekleyen sorunlarıdır. Tek bir amacı vardır, Sarıyer’e ve Sarıyer halkına hizmet üretmektir. Herkesi kucaklayacak, sosyal belediyeciliği hayata geçirebilecek, vizyon sahibi bir adaydır. Rant hesaplarıyla aday olmamış, gençlere, yaşlılara, engellilere başta olmak üzere 350 bin Sarıyerli’ye hizmet etmek için aday olmuştur. Tek amacı düşündüğü projeleri Sarıyer’e kazandırmak, Sarıyer’e yakışan bir belediyecilik yapmak ve belediyecilikte örnek olduktan sonra tekrar üniversitedeki görevine dönmektir.

İşte tüm bu nedenlerden ve daha fazlasından dolayı CHP’nin Sarıyer Belediye Başkan adayı mutlaka ama mutlaka Avukat & Orman Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Osman Devrim Elvan olmalıdır. 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 17 Ocak 2024, 19:00

    Kesinlikle EVET..👍👏👏🙏❤

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.