Prof. Dr. Devrim Elvan’dan ADD’ye ziyaret!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Avukat ve Orman Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Osman Devrim Elvan, siyasi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sarıyer’de alanda en aktif çalışan isimlerden olan Elvan, bu kez de Atatürkçü Düşünce Derneği Sarıyer Şubesi’ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Avukat & Orman Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Osman Devrim Elvan, Atatürkçü Düşünce Derneği Sarıyer Şubesi Başkanı Fahrettin Serdaroğlu ve dernek yönetimini ziyaret etti. Sarıyer Belediye Başkanı seçilmesi halinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler veren Elvan’a, Başkan Serdaroğlu da çıktığı bu siyasi yolda başarılar diledi. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Serdaroğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin felsefesini, misyonunu ve ülkede verdiği mücadeleyi anlattı.

HAYATİ KAPTANOĞLU İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Prof. Dr. Devrim Elvan, Sarıyerliler Derneği Başkanı Hayati Kaptanoğlu ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, Fizikçi-Yazar İbrahim Tüfekçi ve Sibel Bayraktar da eşlik etti. Kahvaltıda Sarıyer’in sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

  

SARİYERGAZETESİ.COM- ÖZEL HABER   

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.