CHP’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı Oktay Aksu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı sonunda belli oldu. Veteriner Hekim Mustafa Oktay Aksu… Aksu, Sarıyer Belediye Meclis üyeliği ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcılığı yapmıştı.

CHP’nin haftalardır merak edilen ‘Sarıyer Belediye Başkan Adayı kim olacak’ sorusu sonunda cevabını buldu. Bugün yapılan MYK toplantısında Sarıyer için iki isim konuşuldu. Avukat ve Orman Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Osman Devrim Elvan ile Veteriner Hekim Mustafa Oktay Aksu. MYK toplantısı sonrası Parti Meclisi toplantısında ise Veteriner Mustafa Oktay Aksu’nun ismi onaylandı. Böylece CHP’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı resmen Veteriner Hekim Oktay Aksu olmuş oldu.

TONGUÇ ÇOBAN, KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAPILDI

Geçmişte Sarıyer Belediye Meclis Üyeliği yapan ve ardından Kartal Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Aksu’nun adaylığı konusunda CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek‘in etkili olduğu öğrenildi.

Öte yandan günlerdir ismi Sarıyer’de konuşulan Tonguç Çoban’ın ise CHP’den Kağıthane Belediye Başkan Adayı yapıldığı, CHP Kağıthane İlçe Başkanlığı’nın da konuyla ilgili olarak bilgilendirildiği öğrenildi.

Sarıyer Gazetesi süreci yakından takip etmeye devam edecek!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Şükrü Genç’e büyük ayıp edildi 2009 yılında Chp ilk defa Sarıyer’i Şükrü Başkan sayesinde kazandı. Şükrü Başkan kesinlikle Bağımsız aday olmalı ve Chp ye tepeden inme adayla seçim kazanılmayacağını göstermeli. Halk senin arkanda Şükrü başkan halkı yalnız bırakma

  2. Sarıyer halkı olarak bu adayı hiçbir şekilde kabul etmiyoruz.oyların hepsi gider Hüseyin coşkuna tebrikler chp Devrim Elvan başkan dururken yazık çok yazık

  3. 13 Şubat 2024, 10:38

    Öncelikle Sarıyer’ imize hayırlı olsun; Sayın Şükrü GENÇ’ in gerek Belediye, gerek nikah, gerek tiyatro salonları gibi çok iyi eserleri vardır, kendisinin emeklerine sağlık, maalesef çevresindekiler GENÇ başkana çok zarar vermişlerdir (en dibindekiler) sürekli kraliçeliklerini ilan etmişlerde resmen firavun oldular, sarıyerde sayın başkana sokak olarak kötü etkisi oldu. Evet kraliçe mutlumusun ? Sanada kalmadı. Şükrü başkanı gerçek seviyoruz ancak 30 senenin vermiş olduğu rehavetle oluşan kibirle tüm çalışanları küstüren 2 numara esas sana güle güle.
    Ülkemize ilimize sarıyerimize hayırlı olsun Tam yol ileri. Sayın Başkanımız Şükrü GENÇ yolun her daim açık olsun. Umarım sayın Mustafa Oktay AKSU bu hatalara düşmez sarıyerde sevgi değil ortak akıl kazansın sayın AKSU sizede hayırlı uğurlu olsun…

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.