Devrim Elvan’dan Reşitpaşa’da kermes ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Osman Devrim Elvan, Reşitpaşa Güzelleştirme, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği kermese ziyarette bulundu. Yoğun ilgiyle karşılanan Elvan, kadınların el emeği göz nuru çalışmalarının devamını diledi.

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Osman Devrim Elvan, Reşitpaşa Mahallesi’ndeydi. Geçtiğimiz günlerde Reşitpaşa’da gerçekleşen kermese ziyarette bulunan Elvan, oldukça yoğun ilgi gördü.

Reşitpaşa Güzelleştirme, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetiminden Zeynep Kına, Cemile Ateş, Billur Ezman, Hüseyin Karasu ve beraberinde Arzu Melek’in ev sahipliğinde gerçekleşen kermeste kadınlar el emeği göz nuru hazırladıkları ürünlerini sergilediler. Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’nun da yer aldığı kermes ziyareti esnasında CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Op. Dr. Cengiz Alp, Reşitpaşa Mahallesi Muhtarı Engin Manav da vardı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette vatandaşlar mahallelerine yönelik talep, öneri ve beklentilerini de ifade ettiler.

DEVRİM ELVAN’IN PROJELERİ İLGİ GÖRDÜ

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Osman Devrim Elvan, Reşitpaşa Güzelleştirme, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Derneğin mahalle ve semt kültürünü yaşatmaya yönelik çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Elvan, Sarıyer için hazırladığı projelerini anlattı. CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Osman Devrim Elvan’a kermese ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Reşitpaşa Güzelleştirme, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi Sarıyer’e değer katacak projeleri için kendisine teşekkür ettiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.