Devrim Elvan’dan yüzlerce esnafa yeni yıl ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Osman Devrim Elvan, Sarıyer Merkez’de sokak sokak esnaf ziyaretlerinde bulundu. Yüzlerce esnafla sohbet eden Elvan, yeni yılın Sarıyer’e sağlık ve huzur getirmesi temennisinde bulundu. Vatandaşlar Elvan’a “Sarıyer’e sizin gibi genç ve vizyon sahibi belediye başkanı yakışır. Sizin aday olmanızı isteriz” diyerek destek verdiler.

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı 47 yaşındaki Avukat ve Orman Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Osman Devrim Elvan, Sarıyer Merkez Mahallesi’nde çok sayıda esnaf ziyaretinde bulundu. Daha önce Sarıyer’de başladığı esnaf ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Elvan, esnafın yoğun ilgi ve teveccühüyle karşılandı.

Sarıyer Pasajı’ndan başladığı ziyaretlerine, Şehit Mithat Yılmaz Caddesi, Ortaçeşme Caddesi, Yenimahalle Caddesi, Dursun Fakih Sokak ve Kumsal Arkası Sokak’ta devam eden CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Avukat ve Orman Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Osman Devrim Elvan, esnafla sohbet etti. Esnafın dertlerini dinleyen Elvan, kahvehanelerde de Sarıyerli vatandaşlarla sohbet etti.

SARIYER’E VİZYON SAHİBİ GENÇ VE EĞİTİMLİ BİR BAŞKAN YAKIŞIR

Sarıyerlilerin yeni yılını da kutlayan Elvan, sokakta büyük ilgi ve teveccühle karşılandı. “Amacımız Sarıyer’e hizmet etmek” diyerek kendisini tanıtan Elvan’a vatandaşlar başarılar dilediler. Oldukça samimi ve keyifli bir şekilde gerçekleştiren ziyaretler süresince Elvan, Sarıyerlilerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. 2024 yılının Sarıyer’e sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulunan Elvan, Sarıyerliler’den tam destek gördü. Vatandaşlar da Prof. Dr. Devrim Elvan’a; “Sarıyer’e çalışan, genç, viyon sahibi ve eğitimli bir başkan yakışır. Yolunuz açık olsun, sizin aday olmanızı istiyoruz. Oyumuzu size vereceğiz” diyerek destek verdiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.