Edip Cengiz, Temiz Toplum Derneği Sarıyer ilçe başkanı oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilal Ay’ın Genel Başkanlığı’nı yaptığı Temiz Toplum Derneği, Sarıyer Kurucu İlçe başkanlığı görevine Edip Cengiz’i atadı.

Sarıyer’in tanınan simalarından, Sarıyer Sivaslılar Derneği eski dönem başkanlığını yapan eğitim insanı Edip Cengiz yeni bir göreve getirildi. Temiz Toplum Derneği’nin Sarıyer’deki kurucu ilçe başkanlığı görevine atandı. Cengiz, göreviyle ilgili mazbatasını Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay’ın elinden aldı.

İlk kez Sarıyer Gazetesi’nin yazdığı bu gelişmeyi Temiz Toplum Derneği Sarıyer İlçe Başkanı Edip Cengiz, “Öncelikle Sarıyer ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Topluma, gençlere hayırlı hizmetler yapmayı Rabbim bizlere nasip etsin” sözleriyle duyurdu. Sarıyer Gazetesi’ne ziyarette bulunarak konuşan Edip Cengiz, toplumsal alanda doğru ve faydalı gelişmelerin yaygınlaşması için çaba gösteren Temiz Toplum Derneği’nin kendisine bu görevi layık görmelerinden dolayı da teşekkür etti. Cengiz, Türkiye’de çok sayıda ilde ve İstanbul’un ilçelerinde şubeleri açılan Temiz Toplum Derneği’nin Sarıyer’de kurucu ilçe başkanı olmaktan çok onur verici olduğunu dile getirdi. 1 Aralık’ta 5. yılına giren Temiz Toplum Derneği’nin, Türkiye’de 72 vilayet, 25 ilçede örgütlenmesini hızla gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Sarıyer Gazetesi olarak Edip Cengiz’e yeni görevinde hayırlı hizmetler yapmasını dileriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. hayırlı uğurlu olsun.tebrikler başarılar.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.