Emirgan’da vatandaşları sevindiren gelişme

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’in sahil manzarasıyla en güzel mahalleleri arasında yer alan Emirgan sahilinde yer alan mekanların çadır görünümündeki tüm kısımları İBB ekiplerince sökülerek kaldırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri sahili ve tarihi ağaçları kapatan mekanların çadırlarını sökerek kaldırdı. Artık vatandaşlar deniz manzarasını rahat bir şekilde görecek. Emirgan’da vatandaşların deniz manzarasını görmelerini engelleyen, çay bahçeleri ve mekanların çadır kısımları kaldırıldı. Çay bahçelerinin yanı sıra tarihi ağaçları da içine alacak şekilde kapatılmış ve yarattığı görüntü kirliliğiyle vatandaşların tepkisini çekiyordu.

ONGUN: “İSTANBUL’DA İŞGALLERE İZİN VERİLMEYECEK”

İstanbul’un gözde semtlerinden Sarıyer’in sevilen semti Emirgan’da yaşanan gelişmeyi geçtiğimiz gün Twitter hesabından fotoğraflarla bir paylaşımda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, “İstanbul’da işgallere izin verilmeyecek. İBB, İstanbul’da yıllarca işgal edilmiş kamusal alanları işgalden kurtarıp halkın kullanımına açmaya devam ediyor. Bugün Emirgan’daki işgaller kaldırıldı. Çalışma devam edecek” ifadelerine yer verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 11 Kasım 2021, 15:52

    Harika,birde kıyılarımıza bağlanmış deniz motorlarının bağlarını çözerseniz(alargada beklesinler)su ve elektriklerini iptal edebilirseniz,hakikaten halkımızın denizi seyretmesine yardımcı oldunuz derim

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.