sariyer-merkez-10-kasim-anma-toreni
0:22

Sarıyer’de 09:05’te hayat durdu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 83. yılında Sarıyer’de farklı noktalarda düzenlenen törenlerle anıldı. Saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla birlikte Sarıyerliler saygı duruşuna geçti ve ardından İstiklal Marşı’nı okudu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 83’üncü yıl dönümünde ülkenin dört bir yanında saygıyla anıldı. Saat 09.05’te tüm ülkede olduğu gibi Sarıyer’de de hayat durdu. Sarıyer Merkez’de düzenlenen törene Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Nadir Günday, Hüseyin Coşkun, Sarıyer İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hüseyin Işıktaş, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Sarıyer İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Acar, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, BBP Sarıyer İlçe Başkanı Gencay Çiftci, DSP Sarıyer İlçe Başkanı Alaaddin Pınarbaşı, AK Parti, İYİ Parti, Memleket Partisi ve Vatan Partisi’nin ilçe yöneticileri, Sarıyer Belediye Meclisi Üyeleri, Kızılay gönüllüleri, Sarıyer Spor Kulübü yönetimi, muhtarlar, STK temsilcileri ve Sarıyerli vatandaşlar katıldı.

Sarıyer Merkez’de Atatürk Anıtı’na çelek bırakılmasıyla başlayan anma programı Maslak Tim Show Center’da devam etti. Sarıyer Belediyesi Ana Hizmet Binası ve Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde toplanan belediye personelleri de ebedi başkomutan için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Sarıyer Belediyesi Gündüz Bakımevi ve Sarıyer95’de eğitim gören miniklerde Kurtuluş Savaşı’mızın Başkomutanı için anma programı hazırladı.

HABER FOTO: GİZEM DOĞAN

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.