Maden’de vatandaşlar kavşak istiyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maden Mahallesi’nde vatandaşlar trafiğin çok yoğunlaşmasından dolayı çözüm arayışına girdi ve yetkililerden kavşak yapılması istiyorlar.

Maden Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlar trafiğin gün geçtikçe artmasından dert yanıyor. Sarıyer’in kilit noktalarından birisi haline gelen Maden Mahallesi’nde trafik çilesinin son bulması için talep kavşak yapılması yönünde…

MADEN KİLİT NOKTALARDAN BİR TANESİ

Özellikle bölgedeki okulların da trafiği arttırdığı görülüyor. Okul giriş-çıkış saatlerinde uzun araç kuyrukları oluşuyor. Özel İlgi, Tüme Varım, Mehmet Şam Lisesi ve ABC Anaokulu trafiği etkileyen 7 okul içerisinden bazıları… Öte yandan Zekeriyaköy, Kilyos ve Demirciköy bölgesinde yaşayan on binlerce kişi sabah ve akşam saatlerinde oluşan trafikte uzun saatler harcıyor.

ESNAF GAZETEMİZE KONUŞTU

Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Yunus Emre Caddesi’ndeki bölgenin sevilen esnaflarından Atakan Yıldız, olumsuz yönden etkilendiklerini ifade etti. Yıldız, “Maden Mahallesi gün geçtikçe artan trafiğiyle oldukça olumsuz etkileniyor. Sarıyer’in keyifli manzarasıyla dikkat çeken mekanlar yer alıyor ancak vatandaşlar bu trafik çilesinin içerisine girmek istemiyor. Pandemi koşulları zaten ortada maddi olarak ortada… Sarıyer Merkez’in çözülemeyen trafik problemi Maden Mahallesi’ne kadar uzandı. Esnaf ve vatandaşlar olarak ortak talebimiz Maden Mahallesi’nin trafiğini rahatlatacak bir kavşak yapılmasını talep ediyor ve yetkili birimlerin bu konuyla ilgilenmelerini istiyoruz. Sarıyer Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden bu talebimize ivedilikle dikkate almalarını rica ediyoruz.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 12 Kasım 2021, 10:14

    Yetkililerin ivedilikle çözüm bulması gerekiyor gerekirse alternatif güzergah yol dahi gündeme gelmesi lazım bu çileyi bu vatandaş ve esnafa kimse reva göremez

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.