Ferahevler Mahallesi’nde huzur toplantısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ferahevler Muhtarı Turan Öztürk’ün öncülüğünde ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy’un katılımıyla Ferahevler Mahallesi’nde emniyeti ilgilendiren konuların ele alındığı huzur toplantısı gerçekleştirildi.

Ferahevler Mahalle Muhtarı Turan Öztürk’ün öncülüğünde mahallenin emniyet konularının ele alındığı bir Huzur Toplantısı gerçekleştirildi. Ferahevler Mahallesi’ndeki Sarıyer Kaymakamlığı Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy, Tarabya Polis Karakolu Komiseri, Tarabya Şehit Kemal Aykut Genç Polis Merkezi Amiri Komiser Kenan Yayla, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun, Yaşar Dedeman Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Resul Bozyel, mahalle sakinlerinden Sarıyer Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, Sarıyer Gazetesi Haber Müdürü Rukiye Ay ve Muhabir Gizem Doğan, mahalle esnafı, site yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve cami imamları katıldı.

İLK TOPLANTI FERAHEVLER’DE YAPILDI

Koray Şensoy, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirildikten sonra ilk toplantısını Ferahevler Mahallesi’nde muhtar Turan Öztürk’ün daveti üzerine gerçekleştirdi. Kahvaltılı toplantıda Ferahevler Mahallesi’nin sorunları tek tek ele alındı. Ferahevler Muhtarı Turan Öztürk, açılış konuşmasını yaparak toplantı gereği duyduklarını ifade etti ve katılan herkese teşekkür etti.

ŞENSOY; “SARIYER, İSTANBUL’UN EN GÜVENLİ İLÇELERİNDEN”

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy, Ferahevler Mahallesi’nin problemlerinin konuşulduğu toplantıda şunları söyledi; “Sarıyer komşuluk ilişkileri gelişmiş ve herkesin birbirini tanıdığı bir ilçe olması itibariyle İstanbul’da en büyük ve güvenilir ilçelerden birisidir. Mahallelerde narkotik şube uygulaması yapıyoruz ve uyuşturucuyla mücadele yoğun bir şekilde sürüyor. İnsanları bundan kurtarmak bizim görevimizdir. Nerede bir mazlum varsa elimizi uzatacağız. Pandemi döneminin ardından okulların yüz yüze eğitime yeniden açılması görevlerimizi arttırdı. Çocukların kötü alışkanlıkları edinebilecekleri noktalarda denetimleri arttırarak daha huzurlu bir ortama taşımak için elimizden geleni yapacağız. Evlatlarımız geleceğimiz ve bizim için çok önemliler. Muhtarımıza Ferahevler Mahallesi’nin sorun, talep ve beklentilerinin ele alınması için bizleri bu toplantıda bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Polisin mahallelerdeki huzur için görünür olması önemlidir dolayısıyla Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak kapımız 24 saat açıktır.”

ÖZTÜRK; “SARIYER SİZİNLE HUZURLU”

Ferahevler Muhtarı Turan Öztürk de bu toplantılarının devamını dileyerek, eski bir Sarıyerli olan ve ilçeyi çok iyi tanıyan Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy’a, “Sarıyer sizinle birlikte çok daha huzurlu olacağını düşünüyorum” dedi.

TOPLANTIDA FERAHEVLER’İN SORUNLARI KONUŞULDU

Sarıyer Kaymakamlığı’nda düzenlenen huzur ve güvenlik toplantısında Ferahevler’in tüm sorunları tek tek konuşularak ele alındı. Mahalle sakinleri sorunları anlatırken, İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy da çözüme yönelik çalışmaların yapılması için notlarını aldı. Ferahevler Mahallesi’ndeki sorunlar masaya yatırıldığı toplantıda trafik ve park sorunu, özellikle pandemi döneminde artan motorlu kuryelerin hız sınırını aşması, bekçilerin sayılarının arttırılması gerekliliği ve GBT saatlerinin trafiğin akışını bozmayacak az yoğun saatlerde tercih edilmesine yönelik konular konuşuldu. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantının Ferahevler Muhtarı Turan Öztürk, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy ve beraberindekilerle çevredeki esnafa da ziyarette bulundu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.