Gülbeyaz Çevik; “Cumhuriyet Mahallesi’ni hep birlikte yöneteceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer siyasetinin tanınan isimlerinden, Eski İlçe Yöneticisi Gülbeyaz Çevik, uzun yıllardır yaşadığı Cumhuriyet Mahallesi’ne muhtar adayı oldu. Cumhuriyet Mahallesi’ne kadın eli değeceğini söyleyen Çevik; “Mahallemizin tüm sorunlarını yaşayan ve iyi bilen birisiyim. Bu sorunları hep birlikte çözmek için muhtar adayı oldum” diye konuştu.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde sadece belediye başkanları değil aynı zamanda mahalle muhtarları da belli olacak. Sarıyer’deki 38 mahallede çok sayıda muhtar adayları çıkmaya devam ediyor. Siyasi bir partinin eski ilçe yöneticilerinden Gülbeyaz Çevik de Cumhuriyet Mahallesi’nden muhtar adayı oldu. Uzun yıllar Engelliler Komisyonu’nda da görev alan Çevik, yıllardır yaşadığı mahallesinden muhtar olmak istiyor.

GÜLBEYAZ ÇEVİK; “MAHALLEMİZİ ORTAK ANLAYIŞLA YÖNETECEĞİZ”

Yaklaşık 11 bin nüfusa sahip 400 dönümlük mahallenin en büyük sorununun mülkiyet konusu olduğunu söyleyen Çevik; “Mahallemizin yaklaşık yüzde 70’i İBB mülkiyetinde. Mahallemizin büyük kısmı 2960 sayılı Boğaziçi Kanuna bağlı. STK’lar, dernekler, esnaflarımız ve vatandaşlarımızla birlikte hareket ederek mülkiyet konusunun çözümünde ilgili kurumlarla koordineli hareket edeceğiz. Mahallemizde 95 adet sokak, 3 okul, 8 park, 3 cami ve 1 cemevi bulunuyor. Mahallemize yeni bir kreş kazandırmak, alt yapı eksiklerini gidermek, kadınlarımızın, gençlerimizin ve engellilerimizin hayata aktif katılmalarını sağlamak amacıyla çalışacağız. Tüm kamu kurumlarıyla koordineli şekilde çalışarak sorunlarımızın çözülmesi için çalışacağız. Herkese eşit ve adil hizmet getirerek Cumhuriyet Mahallesi’ni beklediği hizmetlere kavuşturacağız. Tüm halkımızdan destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

SARİYERGAZETESİ.COM/ ÖZEL HABER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.