YSK son noktayı koydu; “Şükrü Genç seçime girecek”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer siyasetini sarsacak son dakika gelişmesini yine ilk kez Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu açıklıyor. CHP’nin Sarıyer’de Şükrü Genç’in Bağımsız Aday olarak seçime girmesine yaptığı itiraz Yüksek Seçim Kurulu tarafından bugün kesin olarak reddedildi. Daha önce Sarıyer İlçe Seçim Kurulu, Şükrü Genç için seçime girebilir kararı vermişti. Ancak CHP, kararı bu kez de Ankara’da Yüksek Seçim Kuruluna taşıdı. Burada yapılan itiraz bugün resmen kesin olarak karara bağlandı.

YİNE İLK KEZ BEKİR BATU AÇIKLIYOR!

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’nun Ankara kaynaklarından edindiği çok özel bilgilere göre Şükrü Genç, 3 oya karşı 8 oyla seçime girebilecek. YSK Başkanın da ret oyu verdiği karar sonrası Şükrü Genç’in seçime girebileceği resmen kesinleşmiş oldu. Bu karar Sarıyer’de Şükrü Genç’in yüzünü güldürecek…

BEKİR BATU/ ÖZEL HABER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 1 Mart 2024, 22:20

    İtiraz dilekçesi yazıp acizlik seviyesi belirtmek ‘Ortalama zekaya sahip herhangi bir kişiden beklenmeyecek bir davranış’

    Bu itirazı fikir olarak ortaya koyanı, yine onu akıllı sanıp ciddiye alıp o dilekçeyi yazıp onaylayıp yüksek seçim kuruluna gönderen kişileri acil kovun vallahi kovun ! Bu zeka ile değil belediye ? Muhtarlık kazanamazsın oktayyyy …

    İşte bu zekanız yüzünden AK PARTİ 20 seneden fazladır iktidarda, bu güne kadar size verdiğim oylarım bu zeka tipleri sayesinde çöp oldu, solcu bir vatandaş olarak bir daha size oy verirsem cümle alem … anladınız.

    Yaw sizi bakırköy ruh ve sinir hastanesine götürsek kontrole ! vallahi derdinizi anlatamaz, kendinizi ifade edemez hastaneden çıkamazsınız. Hastanede kalırsınız.

    Chp liyim diyeceksiniz, solcuyum diyeceksiniz, sosyal demokratım diyeceksiniz (sonrada bir insanın aday olmasını engellemek için böyle ezik ezik hareketler yapacaksınız) ne oldu ? Sandıkta yenemeyeceğinizi anlayıp, masa başında mı ? Yenmeyi düşündünüz ?

    Oktayın arkasında enişte enişte diye gezen eski muhtar refah partili, fazilet partili, vallahi ak partili yaw, siz ne anlatıyorsunuz?

    Sonuç; her TÜRK vatandaşı şartları yerine getirirse seçme ve seçilme hakkına sahiptir.

    Aksini zorlayan eziktir ve

    ‘Ortalama zekaya sahip herhangi bir kişiden beklenmeyecek bir davranışı yapmıştır demektir.

    Ya şükrü başkan yada akp li hüseyin coşkun, gerisi sarıyerden gi de cekkkk…

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.