Gülden Demircioğlu güven tazeledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kadınlar Birliği Sarıyer Şubesi 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı Sarıyer Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı sonrasında Türk Kadınlar Birliği Sarıyer Şubesi Başkanlığı’na yeniden Gülden Demircioğlu seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Genel Kurul Toplantısı’nda Divan Başkanlığını Türk Kadın Birliği İstanbul Şube başkanı Selma Durak gerçekleştirdi.

Toplantıda Genel Kurul Başkanlık Divanının oluşumu, Başkanın sunumu ve Çalışma Raporunun okunması, Bilançonun okunması, Denetim Kurulu Raporunun okunması, Raporların ayrı ayrı görüşülmesi ve Yönetim – Denetim Kurullarının ibrası, Tahmini bütçenin görüşülüp karara bağlanması, Başkan ve Yönetim Kurulu ile Denetim, Disiplin Kurulları ve Genel Merkez Delegelerinin asil ve yedek üyelerinin seçiminin ardından dilek ve temenniler ile kapanış gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen oyalama sonucunda Gülden Demircioğlu yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Programa CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat, ADD Sarıyer Şube Başkanı Fahrettin Serdaroğlu, CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Coşkun, İYİ Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Öz katılım sağladı.

“KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ”

Türk Kadınlar Birliği Sarıyer Şubesi‘nin yaptığı açıklamada, “Türk Kadınlar Birliği Sarıyer Şubesi olarak 11. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok sevgili üyelerimize ve kıymetli dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz kaldığımız yerden devam ederken desteklerinizi bekliyor olacağız. Her şey dostlarla güzel. Bizi bu önemli günümüzde yalnız bırakmayan değerli dostlarımız Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Sn. Hüseyin Coşkun, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sn. Mehmet Kubat, çok sevgili Mehmet Öz, ADD Sarıyer Şube Başkanı kıymetli Fahrettin Serdaroğlu, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur’a ve İYİ Parti Sarıyer İlçe Kadın Kollarına çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca her zaman yanımızda olan Sarıyer Belediyesi’ne ve sevgili Başkanımız Şükrü Genç’e minnetlerimizi sunuyoruz. İyi ki varsınız.” ifadeleri kullanıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.