AK Parti’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun olarak belirlendi. Karar, bizzat bu gece telefonla İl Başkanı Kabaklıtepe tarafından Coşkun’a telefonla bildirildi. Sarıyer siyasetinin tanınan ismi Coşkun’un adı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı Haliç Kongre Merkezi’ndeki aday tanıtım programında açıklanacak.

Yine ilk kez Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu açıklıyor. AK Parti’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı resmen Hüseyin Coşkun oldu. 3 dönemdir Sarıyer ve İBB Meclis üyeliği yapan Coşkun, aynı zamanda partide grup başkanlığı yapıyor. Aslen Sivaslı olan Hüseyin Coşkun, Sarıyer siyasetinde tanınan bir isim olarak dikkat çekiyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN ONU AÇIKLAYACAK!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazı sonrasında İstanbul’un ilçeleriyle ilgili son kararını verdi. AK Partili Hüseyin Coşkun’un adaylığı kendisine resmen tebliğ edildi. Böylece AK Parti’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun olarak netleşti. Coşkun’un adı; Haliç Kongre Merkezi’nde 20 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’teki aday tanıtım toplantısında okunacak. Coşkun’un ismini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın okuması ve kürsüye davet edecek.

GÜNLER ÖNCE ADAY OLACAĞINI İLK KEZ BİZ YAZMIŞTIK! 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.