Halit Canbaş’a üstün başarı plaketi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Sivil Savunma Birimi’nde K9 köpek eğitmeni Halit Canbaş ve köpek eğitmeni Salih Zavalsız’a çalışma ve başarılarından ötürü plaket verildi.

Sarıyer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Sivil Savunma Birimi’nde K9 köpek eğitmeni Halit Canbaş ve köpeği Şilan, olası bir depremde Sarıyer’de hayat kurtarmak için haftanın 7 günü çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye genelinde 67 ekibin katıldığı sınavda 100 tam puan alarak Sarıyer Belediyesi’ni gururlandıran çok sevdiği köpeği Şilan, görev yeterlilik sınavına girmeye hak kazandı. 3 Ekim’de yapılacak sınava hazırlıklarını sürdüren Halit Canbaş ve Şilan, Sarıyer Belediyesi’nce gururlandırıldı.

Sarıyer’de olası bir depremde hayat kurtarmak için köpeği Şilan ile gece gündüz tüm hava şartlarında çalışan Halit Canbaş, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından üstün başarı plaketiyle gururlandırıldı. Sarıyer Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda Halit Canbaş ve Salih Zavalsız’la bir araya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Sayın Halit Canbaş, Afad’ın düzenlediği K-P canlı arama kurtarma köpekleri eğitim yeterlilik sınavında göstermiş olduğunuz üstün başarılarınızdan dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızın devamını dilerim” yazılı plaketi takdim etti. Öte yandan Halit Canbaş’ın gönüllü olarak başladığı görevinde başarılı bir eğitim süreci yaşamasını sağlayan eğitmen Salih Zavalsız’a da desteklerinden ötürü plaket verildi.

CANBAŞ: “SARIYER BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDERİM”

Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Halit Canbaş, Sarıyer Belediyesi’nce kendisine layık görülen plaket için teşekkürünü; “Belediye başkanım sayın Şükrü Genç ve Sivil Savunma Birimi’min beni onurlandırmasından dolayı çok mutlu oldum. Bu vesile ile kendinden ödün verip bizlere emek veren sevgili hocam İstanbul Afad K9 köpek eğitmeni Salih Zavalsız’a sizin vasıtanız ile çok teşekkür ediyorum” sözleriyle dile getirdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.