Hüseyin Coşkun’un elini Cumhurbaşkanı kaldırdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’nun dün gece adaylığının kesinleştiğini yazdığı Hüseyin Coşkun, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından resmen açıklandı. Haliç Kongre Merkezi’ndeki törende Sarıyer Adayı olarak ismi açıklanan Coşkun, Cumhurbaşkanı ile el kaldırdı.

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, dün gece AK Parti’nin Sarıyer adayının Hüseyin Coşkun olduğunu duyurdu. Adayın ismini ilk kez Batu’dan öğrenen Sarıyer’de heyecanlı dakikalar yaşandı. AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun’un ismi bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün resmen açıklandı.

HALİÇ KONGRE MERKEZİ’NDE KÜRSÜYE ÇIKTI

Bugün Haliç Kongre Merkezi’nde saat 14.00’te AK Parti İstanbul ilçe adaylarının tanıtım töreni yapıldı. Törende Sarıyer adayı olarak ismi bizzat Erdoğan tarafından okunan Coşkun kürsüye çıktı. AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun de Coşkun ile birlikte kürsüye çıktı. İBB adayı Murat Kurum, İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İlçe Başkanı Halil İbrahim Coşkun ve Hüseyin Coşkun; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kürsüde hep birlikte el kaldırdı.

“2024 YOLUNDA “BİRİZ” SARIYER KAZANACAK”

Öte yandan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından sosyal medya hesaplarında yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayımızı Hüseyin Coşkun olarak açıkladı. 2024 yolunda “BİRİZ” Sarıyer Kazanacak. #IstanbulHazırlstanbulKararlı Sarıyer’in kaybettiği 14 seneyi telafi etmek adına belediye başkanı seçilirsek vaadiyle değil, Sarıyer’imizin tüm mağduriyetlerini giderecek projeleri hayata geçirmek suretiyle, propaganda için değil, hizmet için çalışıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

AK PARTİ SARIYER ADAYI HÜSEYİN COŞKUN KİMDİR?

Hüseyin Coşkun 1978 yılında Sarıyer ilçesinde doğdu. Aslen Sivas Koyulhisarlı. Lisans eğitimini Sakarya Üniversitesi iktisadi ve idari Bilimler Fakültesinde aldı. 2003 yılında AK Parti Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak siyasete atıldı. 2009-2011 ve 2011-2012 yılları arasında AK Parti Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 2009 yılından bu yana AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi ve İBB Meclis Üyesi olarak hizmet veriyor. Evli ve 3 çocuk babası.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.