Bekir Batu yazdı, AK Parti’nin adayını herkes bizden öğrendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Gazetesi’nin özel haberleri yine gündemi belirlemeye ve farkını ortaya koymaya devam ediyor. Dün gece AK Parti’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayının HÜSEYİN COŞKUN olduğunu, yine ilk kez tüm Sarıyer bizden öğrendi. AK Parti’deki diğer aday adayları da Coşkun’un adaylığını SARİYERGAZETESİ.COM’un gece yarısı paylaştığı bomba haberden öğrendi.

AK Parti’de dün hummalı bir heyecan yaşandı. AK Parti’nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı’nın belirleneceği gecede tüm gözler Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu‘nun yazacağı habere çevrildi. Zira Batu, AK Parti Adayını ilk kez Sarıyer Gazetesi’nin yazacağını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

NE YAZDIYSAK O! SARIYER YİNE İLK KEZ BİZDEN ÖĞRENDİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Cuma namazını İstanbul’da Süleymaniye Camisi’nde kıldı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kıldırdığı namazda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan da eşlik etti. Akşam saatlerinde İl Başkanlığı’nda İstanbul İlçe Adaylarının belirlenmesi için toplantı düzenlendi. Toplantı saat 23.00 sıralarında bitti. Toplantıda İstanbul ilçe adaylarının belirlenmesinden sonra İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, alfabetik sıraya göre Adalar’dan başlayarak tüm adaylara  tek tek “Hayırlı olsun” telefonları açmaya başladı. Sarıyer alfabetik sıraya göre sonlarda olduğu için 5 aday adayı kendisinin aranacağını düşünerek heyecanı zirveye çıkardı.

BEKLENEN TELEFON GECE YARISI GELDİ

Ancak toplantıdan Sarıyer Adayı olarak Hüseyin Coşkun ismi çıkmıştı. Sarıyer Gazetesi, Sarıyer adayı aranmadan adayı açıklayarak tüm heyecanı zirveye çıkardı. Ve beklenen telefon geldi, Hüseyin Coşkun AK Parti Sarıyer adayı olarak bugün Haliç Kongre Merkezi’nde saat 14.00’deki aday tanıtım toplantısına “aday olarak” davet edildi.

Böylece başta AK Parti İlçe Başkanlığı’nda bulunan aday adaylarından Halil İbrahim Kurşun ve partililer olmak üzere herkes HÜSEYİN COŞKUN ismini gazetemizden öğrendi. Binlerce kişi kısa sürede haberimizi okudu.

CHP cephesinden de adayın kim olacağı merakla bekleniyordu. Dün gece geç saatlere kadar telefonlarımız susmadı, farklı kesimlerden çok sayıda önemli isim Genel Yayın Yönetmenimiz Bekir Batu’yu arayarak konuyla ilgili görüşlerini belirttiler. Böylece Sarıyer Gazetesi’nin haberciliği bir kez daha farkını ve kalitesini göstermiş oldu.

GÜNLER ÖNCE BÖYLE MANŞET ATMIŞTIK!

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, AK Parti ve CHP cephesindeki adaylık sürecini uzun zamandır takibe almıştı. Ve 184. sayımız olan Kasım ayında “İBRE ONU GÖSTERİYOR” manşeti atarak Hüseyin Coşkun’un partisinden aday yapılacağının mesajını net bir şekilde vermişti.

İŞTE AK PARTİ’NİN İSTANBUL İLÇE ADAYLARI!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.