Kızılay’dan yoğun hafta sonu programı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı hafta sonu gerçekleştirdiği kan bağış programında 118 ünite kan bağışı alarak 354 kişiye can oldu.

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı gönüllüleri hafta sonu yine aralıksız olarak sahada çalışmalarını sürdürdü. Büyükdere, Kocataş ve Bahçeköy mahallerinde düzenledikleri kan bağışı programlarında 118 ünite kan bağışı alarak 354 kişiye can olabilmenin mutluluğunu yaşadılar.

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, Şube Koordinatörü Aslıhan Eğilmez ve Kızılay gönüllülerinin yer aldığı kan bağışı programlarına; Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, Kocataş Muhtarı Serdal Doğan, Bahçeköy Merkez Muhtarı Mehmet Sevinç, Bahçeköy Kemer Muhtarı Fulya Bayram, Bahçeköy Yenimahalle Muhtarı Erdoğan Kavraz ve Çayırbaşı Muhtarı Faruk Özdemir’e mahallelerindeki ev sahipliğinin yanı sıra destekleri için de teşekkür ettiler. Öte yandan pandemi döneminde azalan kan stokları için duyarlılık göstererek kan bağışında bulunan tüm bağışçı vatandaşlara ve gönüllülere de sonsuz teşekkürleri ilettiler.

AYAZAĞA ORMANI’NDA DOĞA TEMİZLİĞİ

Hafta sonu boyunca gerçekleşen kan bağışı programlarının sonrasında Ayazağa Ormanı’nda doğa temizliği  de yapıldı. Genç Kızılay Sarıyer İlçe Başkanlığı’nca organize edilen orman temizliğinde Genç Kızılay Sarıyer İlçe Başkanı Çağatay Bayraktaroğlu, Genç Kızılay Sarıyer Teşkilat Başkanı Umut Çakmak ve gönüllüler Beykent Üniversitesi Kızılay topluluğu ile Ayazağa Ormanı’nda doğa temizliği gerçekleştirdiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.