Ömer Kalaylı’dan Çalışan Gazeteciler Günü ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Sarıyer Gazetesi’ne anlamlı bir ziyarette bulundu. Kalaylı, Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Sarıyer Gazetesi’ni ziyaret etti. Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’nun ev sahipliğindeki anlamlı ziyarette Haber Müdürü Rukiye Ay ve Muhabir Gizem Doğan da yer aldı.

KALAYLI, SARIYER GAZETESİ’NİN MİSAFİRİ OLDU

Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Sarıyer’de yerel basın mensuplarına bulunduğu ziyaretler kapsamında Sarıyer Gazetesi ekibine başarılar diledi. Sarıyer Gazetesi’nin son sayısını ilgiyle okuyan ve ilçenin gündemine yönelik sohbet eden Kalaylı, Sarıyer Gazetesi’nin ekibinin misafiri oldu. Sarıyer’de göreve geldiği günden bu yana sevilen Kalaylı, Sarıyer’in doğası ve kaybolmayan mahalle kültürüyle önemli bir değer olduğuna da dikkat çekti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, misafirperverliğinden ötürü Bekir Batu ve ekibine teşekkür etti. Halkın haber alması konusunda Sarıyer’de haber çalışmalarında bulunan yerel basının önemine dikkat çeken Kalaylı, Sarıyer’in gündemini Sarıyer Gazetesi’nden takip ettiğini söyledi.

“MESLEĞİMİZ İÇİN YOĞUN EMEK VERİYORUZ”

Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, meslekte geçmişten günümüze kadar yaptığı çalışmaları da anlatarak Sarıyer Gazetesi’nin kurulduğu günden bu yana sadece halkın doğru ve kaliteli haber alması için çalıştığını ifade etti. Sarıyer Gazetesi’nin çalışmalarından bahseden Batu, “Sarıyer’de yola çıktığımız günden bu yana hala aynı heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yerel gazetecilik mesleğin hem mutfağı hem de aslında en zor alanıdır. Bizler tüm zorluklara rağmen, hiçbir zaman kar etme amacı gütmeden yerel habercilik yapmak gayreti içerisindeyiz” dedi.

Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Sarıyer Gazetesi ekibine misafirperverliği için bir kez daha teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.