Sarıyer Merkez Muhtar Adayı Yusuf Yıldız; “Sarıyer’e hizmet için adayım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Merkez Mahallesi’ne muhtar adayı olan Yusuf Yıldız; “57 yıldır bu mahallede yaşıyorum. Mahalleme hizmet etmek ve bu mahallede yaşayan insanların beklentilerine cevap vermek için bu göreve talibim” dedi.

31 Mart belediye seçimleri öncesinde muhtar adayları adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Sarıyer Merkez Mahallesi Muhtarlığı için de Yusuf Yıldız adaylığını açıkladı. Sarıyer Gazetesi’ni ziyaret ederek, neden muhtar olmak istediğini ve yapacağı projeleri anlatan Yıldız, halkın gösterdiği ilgi nedeniyle herkese teşekkür etti.

SARIYER’İ GENÇLERLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Muhtar adayı Yusuf Yıldız; “Göreve gelmemiz durumunda Sarıyer’in önde gelen ve yaşça tecrübeli büyüklerimizin tavsiyelerini dikkate alarak, onlardan aldığımız fikirler doğrultusunda gençlerimizle beraber mahallemizi yönetmek istiyoruz. Mahallemizi burada yaşayan herkesle beraber, ortak akılla yönetmek istiyoruz. Herkese eşit ve adil bir hizmet getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Amacımız çocuk yaştan beri yaşadığımız mahallemize güzel hizmetler kazandırmak ve halkımızın sorunlarını çözmek. Belediye ve ilgili kamu kurumlarıyla koordineli çalışarak, mahallemize bu kurumlardan sağlıklı bir şekilde hizmet getirmeyi amaçlıyoruz. Mahallemizin eksiklerini ve sıkıntılarını biliyoruz. Esnaflarımıza sahip çıkarak onların da ticari hayatlarına katkı sunacak projeleri hayata geçirmek amacındayız. Sarıyer’de gençlerimizin birarada vakit geçirebilecekleri, projeler üretebilecekleri ortamlar hazırlamak istiyorum.”

YAŞLI VATANDAŞLARIMIZ İÇİN LOKAL İSTİYORUZ

“Sarıyer Merkez’de yaşlı vatandaşlarımızın gün boyunca birlikte vakit geçirebilecekleri ve bütçelerine uygun şekilde çay- kahve içebilecekleri lokal ihtiyacı olduğunu görüyorum. Kadınlarımızın el emeklerini yapabilecekleri ve rahatça sergileyebilecekleri bir mekana ihtiyaç var. Ben muhtarlık görevine gelince hem yaşlılarımız hem de kadınlarımızın bu ihtiyaçlarına çözüm bulacağım. Bu konuda belediye ve yetkili kurumlardan destek alacağım. Sarıyer ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden mahallemize en üst seviyede hizmet almak için gece gündüz çalışacağıma halkımıza söz veriyorum”

Öte yandan Yusuf Yıldız; “Baş tarafı seçim, ortası yarış, sonu dostluk, kazanan Sarıyer olsun. Hadii gelin Sarıyer’e hep beraber hizmet edelim” diye konuştu.

Yusuf Yıldız kimdir?

1965 yılında Rize’de doğdu. 57 yıldır Sarıyer Merkez’de yaşıyor. Eğitim hayatına Sarıyer’de başladı. Uzun yıllar ticaretle uğraştı. Çaykur’da çalıştı, lokanta işletmeciliği yaptı. Şuan taksici esnaflığı yapıyor. Evli ve 2 çocuk babası.

İLETİŞİM İÇİN CEP NUMARASI: 0533 344 57 53

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Sariyer’in bir sahibi yok,Sariyer denetimsiz ve başıboş.Tum bunları haketmiyor,daha iyilerini hakkediyor
    Umarım aranan kan sen olursun,hayırlı olsun,başarılar diliyorum

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.