Sarıyer’de “Bir Hareketine Bakar Hayat” programı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “Bir Hareketine Bakar Hayat” kampanyasına yönelik Sarıyer’de dikkat çeken bir program gerçekleştirildi.

Sarıyer Merkez’de Sarıyer Kaymakmalığı ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce düzenlenen programa Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy ve Sarıyer İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Işıklar katıldı.

“EMNİYET KEMERİ HAYATİ ÖNEM TAŞIR”

Sürücülere emniyet kemeri takma konusunda dikkat çekmek üzere “Bir Hareketine Bakar Hayat” kampanyası ile bilgi veren Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer şunları söyledi; “Trafikteki vatandaşlarımıza emniyet kemeri takmalarının ne kadar hayati bir önem taşıdığına dikkat çekmek için bu programı gerçekleştiriyoruz. “Bir Hareketine Bakar Hayat” kampanyası kapsamında bugün Sarıyer’de vatandaşlarımıza maske dağıtıyoruz.”

“EMNİYET KEMERİ KAZALARDA RİSKİ AZALTIYOR”

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy; “Emniyet kemeri kazaları önlemede oldukça önemli. Son yapılan araştırmalarda da bunu rahatlıkla görüyoruz. Kazalardaki yaralanmalarda da azalma oluyor” dedi.

“EMNİYET KEMERİ TAKAN YÜZDE 60 GÜVENDE”

Sarıyer İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Işıklar ise “Emniyet kemeri takan bir sürücü trafikte yüzde 60 daha güvenlidir. İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği bu kampanya kapsamında da vatandaşlarımızın dikkatini çekiyoruz” diye konuştu.

SÜRÜCÜLERE MASKE DAĞITILDI

Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer basına konuyla ilgili açıklamalarının ardından Sarıyer Merkez’de sürücüleri durdurarak emniyet kemeri takma konusundaki hassasiyeti anlattılar. Sürücüler uygulamadan oldukça memnun kaldılar. Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy ve Sarıyer İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Işıklar, vatandaşları bilgilendirmelerinin ardından kampanyaya dikkat çekmek amacıyla hazırlanan “Bir Hareketine Bakar Hayat” yazan maskeleri de sürücülere dağıttılar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.