Sarıyer’de Huzur Toplantısı yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce ilçenin gündeminin ele alındığı Huzur Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Sarıyer’de yapılan çalışmaların ele alınmasının yanı sıra, sorunların çözümüne ilişkin öneriler de ele alındı.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen Huzur Toplantısı, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Murat Çaykara’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Huzur Toplantısı’nda Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, Sarıyer İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Işıktaş, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Sarıyer İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar, Sarıyer İlçe Nüfus Müdürü Nafiye Koçulu, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Selçuk Kavaloğlu, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Zafer Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Emir Selman, STK’ların temsilcileri, muhtarlar ve Sarıyerli mahalle sakinleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programda açılış konuşmasını Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Murat Çaykara yaptı. Sarıyer’de göreve geldiği günden bu yana ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler aktaran Çaykara, programa katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer’in huzur ve güvenliği için çalışan tüm ekiplere çalışmalarında başarılar diledi. Özer, Sarıyer geneliyle ilgili bilgi vererek mahallelerde özellikle emniyet ekiplerinin yanı sıra muhtarlara çok görevler düştüğünü söyleyerek 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü de bu vesileyle bir kez daha kutladı.

Sarıyer’de polisin halk ilişkilerini geliştirmek, vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm bulabilmek amacıyla tertip edilen Huzur Toplantısı’nda Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar anlatıldı. Sarıyer’de emniyet ekiplerinin gece gündüz demeden çalışmaları neticesinde suç oranlarının dikkat çeken oranda azaldığı aktarıldı.

VATANDAŞLAR SORUNLARINI ANLATTI

Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen Huzur Toplantısı’na Sarıyer’in pek çok mahallesinden vatandaşlar da katılım sağladı. Vatandaşlar Sarıyer’deki yaşadıkları mahallelerinde gözlemledikleri ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce çözüme kavuşturulmasını istedikleri sorunları aktardılar. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Murat Çaykara, Sarıyer’in güveni ve huzuru için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ifade etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.