Sarıyer’de restoran ve kafelere sıkı denetim

Sarıyer Belediyesi; kapılarını açan restoran, kafe ve kıraathaneleri dezenfekte ediyor, hijyen kurallarına göre denetliyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediyesi; kapılarını açan restoran, kafe ve kıraathaneleri dezenfekte ediyor, hijyen kurallarına göre denetliyor.

Koronavirüs salgınıyla mücadelesini aralıksız sürdüren Sarıyer Belediyesi kapılarını açan restoran, kafe ve kıraathaneleri dezenfekte ediyor, hijyen kurallarına göre denetliyor. Bir yıla yakın süredir sadece paket servisle hizmet veren kafeler, restoranlar, kıraathaneler ve çay bahçeleri kontrollü normalleşmeye geçilmesiyle yeniden açıldı.

Sarıyer Belediyesi de vatandaşların gönül rahatlığıyla  işletmeleri ziyaret edebilmesini sağlamak adına dezenfekte çalışmalarını bu alanlarda yoğunlaştırdı. Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı özel kıyafetli ilaçlama ekipleri püskürtme yöntemiyle temasın yoğun olduğu noktalar başta olmak üzere dezenfekte işlemini gerçekleştiriyor.

Çalışmalar sürerken, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ise denetimlerine büyük bir titizlikle devam ediyor. Pazarların yanı sıra marketler, iş yerleri, restoranlar, kafeler başta olmak üzere tüm ortak kullanım alanlarında işletmeleri sosyal mesafe ve hijyen kurallarına göre denetlerken, bilgilendirici tabelaların asılıp asılmadığı da kontrol ediyor.

Verilen hizmetten memnun olduklarını dile getiren işletme sahipleri, vatandaşların bu denetimler sayesinde gönül rahatlığıyla işletmelerini ziyaret ettiğini söylüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.