Sarıyer’de tartışan iki sevgili denize atlayarak can verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Emirgan İskelesi’nde yaşanan olayda Aleyna S. ve sevgilisi Ramazan K. arasında çıkan bir tartışma sonrasında genç sevgililer denize atlayarak can verdi. İki gencin cesedini deniz polisi çıkardı.

Sarıyer’de Emirgan İskelesi’nde Aleyna S.arıkaya ve sevgilisi Ramazan Kaya tartışmaya başladı. Genç sevgililerin tartışmasında Aleyna S. sinirlenerek denize atladı. Sevgilisini kurtarmak isteyen Ramazan K. da denize girdi. Dalgalara kapılan çift sahil güvenlik ekipleri ve deniz polisi tarafından denizden çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan sevgililer yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

BİR ANDA KOŞARAK DENİZE ATLADI

Dün sabah saatlerinde iki arkadaşıyla birlikte Emirgan İskelesi önüne giden genç sevgililer Aleyna S. (23) ve Ramazan K. (24) araçlarında tartışmaya başladı. Daha sonra tartışmaya sinirlenen Aleyna S.’nın denize atlaması sonrası sevgilisinin çırpındığını gören Ramazan K. da denize atladı. İkilinin denizden çıkamadığını fark eden arkadaşları ekiplere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sahil güvenlik ekipleri ve deniz polisinin çıkardığı genç sevgililer en yakın hastaneye sevk edildi. Çift hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 17 Şubat 2024, 12:54

    ÇIKACAK YER YOK.KAC KERE SUKRU BEY E SOYLEDİK.TOPU BUYUKSEHİRE ONLARDA KIYI EMNİYETE TOPU ATIYOR.KIYI EMNİYET DE BOYLE BİR KANUN VAR DİYEREK TOPU ANKARA’YA ATIYOR.O ZAMAN YÖNETİCİLER ,SİYASETCİLER NİYE VAR.SAHİLLERE YAPTIĞINIZ UYGULAMA TAM BİR ÖLÜM TUZAĞI OLDU.BU KADAR HAYATİ KONUYU COZMENİZ LAZIM.SİYASETCİLER ,İLGİLİ YONETİCİLERE SESLENİYORUM .LUTFEN KENDİNİZİ BOGAZ A ATIN.ÇIKARSANIZ SİZ KURTULURSUNUZ.ÇIKAMAZSANIZSARIYER KURTULUR.İLGİLİ YONETİCİLER LAFİM SUZLERE.BU OLUMLERİN SORUMLUSU SİZLERSİNİZ.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.