SEBA’dan Sarıyer’e büyük jest!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da bin hayırseverin desteği ile “Aziz İstanbul’a İyiliğin 1000 Hali” projesi gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda İstanbul Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü ile inşaat sektörünün dev ismi SEBA İnşaat A.Ş. arasında Aile Sağlığı Merkezi yapımı ve birinci basamak temel sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere taşınmazın bila bedel ve tahsisine ilişkin protokol imzalandı.

İstanbul Valiliği’nde gerçekleştirilen protokol imza törenine: Vali Yardımcısı, Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, SEBA İnşaat A.Ş. Kurucuları Orhan Keçeli ile Engin Keçeli katıldı. İmzalanan protokol ile Sarıyer ilçesi, Maslak Mahallesi’ne Aile Sağlığı Merkezi (ASM) yapılacak. Yapılacak bina, birinci basamak sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü’ne bila bedel ve süresiz tahsis edilecek. İnşa edilecek Aile Sağlığı Merkezi’ne, “Müzeyyen Keçeli Aile Sağlığı Merkezi” adı verilecek.

“HAYATIN HER ALANINDA HAYIRSEVERLERİMİZLE HAYIR HASENAT YAPIYORUZ”

Vali Gül, “Aziz İstanbul’a İyiliğin Bin Hali projesi ile bin hayırsever arıyoruz. Aile Sağlığı Merkezi, okul, hastane ve cami başta olmak üzere hayatın her alanında hayırseverimizin istediği ne varsa o konuda hayır hasenat yapıyoruz ve alan açıyoruz. Size ve evlatlarınıza teşekkür ediyoruz. Allah, sayılarınızı artırsın. İnşallah, Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını hep birlikte yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Vali Gül, protokolün imzalanmasının ardından sağlık hizmetlerine verdikleri destekten dolayı bağışçılara teşekkür ederek protokolün hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 25 Ocak 2024, 22:02

    Hayırlı ve Allah rağzı olsun 👏👏

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.