Prof. Dr. Osman Devrim Elvan’dan Sarıyerliler’e mesaj!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Avukat ve Orman Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Osman Devrim Elvan, Sarıyer halkına gazetemiz aracılığıyla önemli mesajlar verdi. Adaylık için ismi öne çıkan Elvan, yaşanan süreçte kendisine gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu ve Sarıyer’e hizmet için göreve hazır olduğunu vurguladı.

CHP’de aday belirleme süreci devam ederken, adaylık konusunda ismi öne çıkan isimlerden Avukat ve Orman Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Osman Devrim Elvan önemli mesajlar verdi. Adaylık süreci boyunca kendisine gösterilen yoğun ilgiden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Elvan, Sarıyer’e hizmet için kendisine verilecek bu sorumluluğu en iyi şekilde taşımaya hazır olduğunu söyledi.

“SARIYER”DE ÇOK CİDDİ BİR FARKLA SEÇİMİ KAZANACAĞIM”

Aday gösterilmesi halinde Sarıyer’de seçimleri çok ciddi bir farkla alacağına inandığını söyleyen Elvan, “Sokakta gösterilen ilgi bize açıkça bunu gösteriyor. Gittiğimiz her yerde insanların yeni bir umut ve vizyon aradıklarını görüyorum. Genç ve vizyon sahibi, iyi eğitim görmüş kişilere olan bir beklenti olduğuna açıkça tanık oluyoruz. Bu yüzden halkımızdan hep olumlu dönüşler alıyorum. Sarıyer’de yeni yüzlere ve dürüst yöneticilere ihtiyaç var. Bu nedenle aday gösterilmem halinde Sarıyer Belediye Başkanlığı seçimlerinde destan yazacağımıza tüm yüreğimle inanıyorum. Sokaktan aldığım mesaj çok açık ve net bir şekilde bu yönde” diye konuştu.

SARIYER HALKI DÜRÜST VE LİYAKATLI YÖNETİCİLER İSTİYOR!

Prof. Dr. Devrim Elvan; aday adaylığı sürecinde, vatandaşların kendisini; liyakatli, temiz, dürüst, halkçı, güler yüzlü, alçak gönüllü, vizyon sahibi, Atatürkçü, çevreci, siyasetin karanlık ilişkilerinden uzak ve hizmet için yola çıkmış kişi olarak belleklerine kazıdığını ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sarıyer’deki siyaset anlayışını değiştiren kişi olarak gördüğünü söyledi. Prof. Dr. Elvan, “Vatandaşlarımızdan tüm bunları duymak bizleri mutlu ediyor. Bu sürecin sonunda kazanan Sarıyer olacak, Sarıyerli olacak. Sarıyer halkı dürüst ve liyakatlı yöneticiler istiyor. Bu da bizi öne çıkarıyor. Adaylığımızın açıklanmasından sonra Sarıyer’de seçimleri ciddi bir farkla kazanıp, ilçemiz için hiç vakit kaybetmeden gece gündüz demeden çalışmaya başlayacağız. Sarıyer’i hep birlikte, ortak akılla yöneteceğiz “dedi.

SARİYERGAZETESİ.COM- ÖZEL HABER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.