Bahçeköy’de “Devrim Elvan” rüzgarı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Osman Devrim Elvan, Bahçeköy’de bütün esnafı kapı kapı ziyaret etti. Yüzlerce kişiyle tek tek el sıkışan ve sohbet eden Elvan, girilmedik dükkan bırakmadı. Halktan büyük destek alan Elvan, yağmurlu havaya rağmen Bahçeköy’ün 3 mahallesini adım adım dolaştı.

CHP’de Sarıyer Belediye Başkan Adayı önümüzde günler belli olacak. 16 aday adayının bulunduğu partide, sokakta en kapsamlı çalışmayı Prof. Dr. Devrim Elvan yapıyor. Sadece ilçe protokolünü değil aynı zamanda mahalle ziyaretlerine devam eden Elvan, dün de yağmurlu havaya rağmen Bahçeköy’de kapı kapı ziyaretler yaptı. Avukat & Orman Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Devrim Elvan, Bahçeköy Merkez, Bahçeköy Kemer ve Bahçeköy Yenimahalle olmak üzere tüm mahalleleri tek tek ziyaret etti.

BAHÇEKÖY’DE TÜM ESNAFI SOKAK SOKAK ZİYARET ETTİ

Bahçeköy’ün üç mahallesinde sıkmadık el, konuşmadık vatandaş bırakmayan Prof. Dr. Osman Devrim Elvan, oldukça sıcak, samimi ve teveccühle karşılandı. Sarıyer Belediye Başkanlığı için yola çıktığı günden bu yana Sarıyer genelinde hedeflediği projelerini anlatan ve projeleri ilgi gören Elvan, sokak sokak dolaşarak Bahçeköy Mahallesi için çalışmalarını anlattı.

ESNAFIN KAPISINI ÇALDI, VATANDAŞIN ELİNİ SIKTI

Bahçeköy’de esnafın kapısını çalan, hatırlarını sorarak kendileriyle sohbet eden CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Osman Devrim Elvan’ın hedeflediği çalışmaları büyük ilgi gördü.

Bahçeköy’de gün boyu süren ziyaretleri boyunca, 7’den 70’e herkesin sevgisiyle karşılanan Devrim Elvan, mahallesinde kendisinin de bizzat yaşadığı tüm sorunları çözeceğinin sözünü verdi.

“PROJELERİMİZ SARIYER’E NEFES OLACAK”

Vatandaşların talep ve bunun yanı sıra önerilerini de tek tek dinleyen ve gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Elvan, “Sarıyerimizin en güzel mahallelerinden birisi olan Bahçeköy’deydik. Aday adayı olarak çıktığımız günden bu yana sadece hizmet etme sevdasıyla yol yürüyoruz. Yola çıktığımız günden bu yana Sarıyer’in birçok mahallesinde yüzlerce vatandaşımızla bir araya gelme fırsatımız oldu. Yaklaşan yerel seçimlerde Sarıyerlilerin mahallelerinde hizmet alabilme noktasında yeni bir yüze ve yeni bir hizmet anlayışına ihtiyaç duyduklarını görüyoruz. Sarıyer’in 38 mahallesi için tek tek projelerimiz var ve hepsi adaylaşıp seçilmemiz durumunda hayata geçerek Sarıyer’e nefes olacaklar” ifadelerine yer verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.