Şükrü Genç destekçileri Kilyos’ta buluştu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediyesi Eski Başkanı Şükrü Genç, 31 Mart belediye seçimlerinde kendisi için çalışan ekiple Kilyos’ta bir araya geldi. Buluşmada bundan sonraki yol haritası da konuşuldu.

Şükrü Genç gönüllülerine teşekkür eden Eski Başkan Genç, Bağımsız Belediye Başkan adayı olarak girdiği son seçimde kendisini yalnız bırakmayan eski CHP’lilerle uzun süre sohbet etti. Şükrü Genç’in yeniden aday gösterilmemesi sonrasında pek çoğu CHP’den istifa ettiği öğrenilen isimler günün sonunda Şükrü Genç ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Toplantıda bundan sonra izlenecek yol haritası ve siyasi mücadele de konuşuldu. Hatırlanacağı üzere Şükrü Genç, 15 yıllık belediye başkanlığı sonunda CHP’den yeniden aday gösterilmeyince Bağımsız Belediye Başkan Adayı olmuş, aldığı 16 bin 325 oy ile büyük hayal kırıklığı yaşamıştı.

GÜNÜN SONUNDA HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİLDİ 

Buluşmaya CHP Sarıyer Eski İlçe Başkanı Ahmet Güveloğlu, Oya Tümer, Adnan Ayber, İrfan Sandıkçı, Lale Tunç, Fuat Denizli, İsmail Erdem, Çetin Ali Aytaç, Sibel Aytaç, Yasemin Orakçı, İsmail Mırık, Arzu Melek, Hürriyet Uzun gibi çok sayıda isim katıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Şükrü bey ne güzel ne mutlu size; 15 yıldır hizmet ettiniz Sarıyer’e ; CHP ye . Güzel görevler yaptınız, muhakkakki eksik kalmış bazı düzeltmeleriniz vardıki , yeniden bir 5 yıl daha istediniz !

    Cevapla
  2. 26 Nisan 2024, 10:28

    SG in yaptigi dupeduz boluculuktu…Sagduyu sahibi halkimiz bunu gordu ve dersini verdi..Ama hala nasil insanlarin icine cikiyor anlamak mumkun degil..

  3. 25 Nisan 2024, 17:58

    Yalnız destekçilerin yaşam destek ünitesine ihtiyaçları var gibi mi? Sanki ölmeyi unutmuşlar😂

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.