Türk Kızılayı Sarıyer’den afet bölgesine yardım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı, Türkiye’nin afetten etkilenen tüm bölgelere yardımlar ulaştırmak için seferber oldu. Afet bölgesine yardım eli uzatan Kızılay Sarıyer yaraları sarmaya çalışıyor.

Afetler sebebiyle zor günler geçirdiğimiz şu günlerde Türk Kızılay Sarıyer Şubesi de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Önce Akdeniz bölgesinde meydana gelen yangın felaketinde; afetzedelerin akşam yemekleri Domino’s Pizza ile karşılandı, ardından Sapro firması ile bölgenin hjyen malzemesi anlamında ihtiyacının çoğuna destek verildi. Son olarak da afet bölgesinin çocuk giyim anlamında ihtiyacının tamamını Civil Çocuk Giyim firması ile karşıladı.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ BU KEZ KARADENİZ’E UZANACAK

Bireysel bağışçılarının da yaptığı katkılarla yangın bölgesine ciddi katkılar sağlayan Türk Kızılay Sarıyer Şubesi şimdi de sel felaketi ile zor günler geçiren Karadeniz için kolları sıvadı. Şube 20 Ağustos 2021 Cuma günü saat 17:00’a kadar Şube Başkanlığı’nda toplanan ayni ve nakdi yardımları, Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk ve beraberindeki gönüllü ekibiyle afet bölgesine teslim etmek üzere aynı gün yola çıkıyor. Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Şube Başkanı Fatih Türk duyarlı Sarıyerlileri bu zor günlerde iyilik hareketinde yer almaya davet ettiğini iletti ve şunları söyledi:

“SARIYERLİLER YARDIMLARIMIZDA BİZİ YALNIZ BIRAKMADILAR”

“Bizler Sarıyerli olmaktan gurur duyuyoruz. Çünkü tüm Sarıyerliler bugüne kadar yaptığımız yardım çağrılarını asla karşılıksız bırakmadılar. Ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Ayni ve nakdi bağışlarda her zaman yarış halinde olan bir toplumun fertleri olarak Türkiye’de ve dünyada her nerede neye ihtiyaç olursa faaliyetlerimizi desteklemek için yarış halinde oldular. Bunun en son örneğini yangın felaketinde hep birlikte yaşadık. Sarıyer’deki siyasi partiler, STK’lar, kamu kurumları, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız var gücüyle bölgeye yardım ulaştırdı. Aynı duyarlılığı bu yardım kampanyamızda da yaşayacağımızdan eminiz.”

İŞTE ÖNCELİKLİ İHTİYAÇ LİSTESİ

Karadeniz Bölgesinde meydana gelen sel felaketi için ayni ve nakdi bağışları 20 Ağustos 2021 Cuma günü saat 17:30’a kadar Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı’na teslim edilebilecek.

Öncelikli İhtiyaç Listesi;

– Su
– İkramlık Ürünler ve Aperatif Yiyecekler
– Kuru Gıda ve Bakliyat
– Muhtelif Hijyen Malzemeleri
– Gıda Kolisi
– Muhtelif Giyim Malzemeleri
-Bebek Bezi
-Bebek Maması
-Vakumlu Sandviç
-Yastık
-Battaniye

Şube iletişim bilgileri
Telefon: 02123233935
Adres : Yeniköy Mahallesi Nuri Paşa Cd. No: 13 Sarıyer

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.