Vali Yerlikaya’dan Gümüşdere’ye ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gümüşdere’ye ziyareti ve İstanbul Valisi ile telefon görüşmesinin ardından, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Gümüşdere’ye geldi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Gümüşdere’de köylülerle bir araya geldi. Köyün öncelikli ihtiyaçlarıyla yapılacak olan başta okul olmak üzere projelerin başlatılmasının talimatı verildi. Gümüşdere Mahallesi’nde gerçekleştirilecek projeler; 6 derslik okul öncesi anasınıfı, 18 derslik ilköğretim, ortaöğretim ve öğrenciler için spor kompleksi, mahalledeki tarım alanlarındaki ecrimisillerin düşürülmesi ve eğitim alanında kalan bölümün imar planında değişimi yapılarak tarım alanına dahil edilmesi, Gümüşdere Spor Kulübü tesislerinin tekrar geri kazandırılması, muhtarlık binasının yerinden kaldırılarak caminin yeniden düzenlenmesi, eski okulun yıkılıp meydana dönüştürülmesi ve çocuk parkıyla birlikte yeni muhtarlık binasının da bu alana inşa edilmesi, mahallenin kırsal mahalle statüsüne kavuşturulması arasında yer aldı. Gümüşdere Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programda Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve AK Parti Sarıyer Belediye Meclis üyeleri, Gümüşdere Muhtarı Günay Yazıcı, Kilyos Muhtarı Yüksel Dalmış, Zekeriyaköy Muhtarı Semra Özkaya, Kısırkaya Muhtarı Nurcan Kocaer de yer aldı.

thumbnail
İlişkili Yazı
Vali Yerlikaya, yeni yıl güvenlik tedbirlerini yerinde inceledi

OKULUN AÇILIŞI 23 NİSAN’DA YAPILACAK

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Gümüşdere’de açılacak okulun açılış tarihini de 23 Nisan 2023’te Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak belirledikleri müjdesini verdi. Gümüşdere Mahallesi sakinleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretleriyle mutlu olmalarının ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’ya da konuyla ilgili sundukları çözüm önerileri için teşekkür ettiler.

VALİ YERLİKAYA’DAN ANLAMLI ZİYARET

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ziyaretini, Gümüşdere Mahallesi’nin büyüğü 96 yaşındaki Fatma Karaca’yı da ziyaret etti. Yerlikaya, “Fatma Karaca annemizi ziyaret ettik, sohbeti çok güzeldi. Allah Fatma annemizi başımızdan eksik etmesin” sözleriyle paylaştı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.