Yeniköy’de vatandaşın yol çilesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniköy’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen İSKİ çalışmasının ardından yaklaşık 1 aydır tamamlanmayan asfalt yol vatandaşları çileden çıkarıyor.

Yeniköy’de Köybaşı Caddesi’nde eski askerlik şubesi önünde bu yer İBB’nin İSKİ çalışması sırasında asfaltlanmadı. Sarıyer Gazetesi’ne ulaşan vatandaşlar “İSKİ çalışmasının sona ermesinin üzerinden yaklaşık 1 ay geçti ancak geçen bu süre zarfında yol bu şekilde tehlike oluşturuyor” diye konuştular.

BİSİKLET SPORU İÇİN TEHLİKELİ

Yeniköy’de gerçekleştirilen çalışmanın ardından Köybaşı Caddesi’nin adeta kaderine terk edildiğini anlatan vatandaşlar özellikle sabah saatlerinde bisiklet sporu yapanların büyük tehlikeyle karşı karşıya kaldığını söylediler.

MAĞDURİYET BİR AN ÖNCE GİDERİLMELİ

Sarıyer Gazetesi’ne konuşan vatandaşlar “İBB ekiplerinin semtin ihtiyaçlarına yönelik yapmış oldukları çalışmalardan memnunuz ancak bu konuda iş takibi de önemlidir. Ancak çok kolay düzeltilebilecek küçük bir alan olmasına rağmen çalışmayı yapıp 1 ay boyunca Sarıyer’in en yoğun mahallelerinden biri olan Yeniköy’ü asfaltlanmamış yoluyla kaderine terk etmelerini anlamıyoruz. Yetkilere gazeteniz aracılığıyla çağrıda bulunalım ki mağduriyetimiz bir an önce giderilmeli” diye konuştular.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.