Hüseyin Koç’un “Haykırış” kitabı çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi Sarıyer Eski İlçe Başkanı Hüseyin Koç, 1970 yılından bu yana kaleme aldığı tüm şiirlerini bir araya getirdiği “Haykırış” kitabını okurlarla buluşturdu.

BBP Sarıyer Eski İlçe Başkanı Hüseyin Koç, “Haykırış” şiir kitabını çıkardı. Koç, Sarıyer Gazetesi’ni ziyaret ederek imzaladığı kitabını Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’ya armağan etti. İlk kitabı Haykırış ile ilgili duygu ve düşüncelerini anlatan Hüseyin Koç şunları söyledi; “Ben 1970’lerden bu yana şiir yazıyordum. Bunları yayınlamak bugüne kısmet oldu. Beni tanıyanlar bu yönümü pek bilmezler. Herkes için sürpriz oldu. İlerleyen zamanlarda bir roman da yazmayı düşünüyorum” dedi.

KOÇ’TAN İMZA GÜNÜNE DAVET

Sarıyer Gazetesi Facebook grubundan canlı yayınla Sarıyerlilere seslenen Hüseyin Koç, 19 Eylül saat 19:00’da Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği imza gününe de herkesi beklediğini söyledi. Koç; “Yaşamın çeşitli dönemlerinde kaleme aldığım şiirlerimi derlediğim “Haykırış” isimli kitabımın tanıtım ve imza günü etkinliğine katılmanızdan onur duyarım” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.