İpek Açar’ın konuğu Suat Suna

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İpek Açar’ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı “İpek Yolu”nun 11 Kasım Perşembe akşamı konuğu Suat Suna oldu.

İpek Açar ve Suat Suna,  TRT Müzik ekranlarında, İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde, Alper Kömürcü direktörlüğünde birbirinden güzel, eğlenceli şarkılara imza attılar, düetler yaptılar.

DÜET ALBÜMÜ GELİYOR

Suat Suna, önümüzdeki günlerde müzikseverlerle buluşturacağı düetler albümü için çalışmalarının devam ettiğini söylerken,  “Bu pandemiye kadar hayatımdaki 9 günden fazla tatil yapmamıştım. Aile içi hayatımıza çok iyi geldi evde olmak. Ekonomiye yansıması olumsuz oldu, umarım atlatırız, vaka sayıları çok yüksek” diyerek Corona Virüs nedeniyle yaşadıklarını özetledi. Suna, aşılarını yaptırdığını belirterek “Aşı karşıtları var, fikirlerine saygı duyuyorum ama aşı konusunda hassasiyet göstermek lazım” dedi.

AJDA PEKKAN DİSİPLİNLİ KUŞAKTAN

İpek Açar ve Suat Suna’nın sohbetlerinden de ilginç anektodlar çıktı. Suat Suna, Kayahan için duygularını anlatırken “Hayatımda babamı kaybettikten sonra ikinci babamı kaybettim” dedi. Suna: “Onlar Kayahan ve Ajda Pekkan disiplinli kuşaktan… Ajda Pekkan sürekli egzersiz yapar, daima ses egzersizi yapar” dedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.