Gamze Dinçol Beauty, Sarıyer’de açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gamze Dinçol Beauty, Sarıyer Merkez’de Kudrettullah Efendi Sokak’ta hizmete girdi. 15 yıllık sektör deneyimine sahip Gamze Dinçol’un sahibi olduğu Gamze Dinçol Beauty, kendine ve güzelliğine değer veren kadınların uğrak noktası olmayı hedefliyor.

11 Haziran Pazar günü renkli bir törenle açılan Gamze Dinçol Beauty, tecrübeli ve güler yüzlü kadrosuyla müşterilerini samimi bir ortamda ağırlıyor. Şık ve ferah mekan dizaynı, son teknoloji güzellik cihazları ve güler yüzlü personelleriyle müşterilerini memnuniyetle ağırlamaya başlayan Gamze Dinçol Beauty, bakımına önem veren kadınların vazgeçilmez adresi olmayı amaçlıyor.

Açılışa özel tüm işlemlerde broşür ile gelen müşterilere %50 indirim

Gamze Dinçol Beauty’de yapılan işlemler arasında cilt bakımı, protez tırnak, kalıcı makyaj, kalıcı oje, dermaterapi, lazer epilasyon, hydrafacial, leke tedavisi yer alıyor. Ayrıca indirimler kapsamında 1 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında geçerli açılışa özel tüm işlemlerde broşür ile gelen müşterilere %50 indirim sağlıyor.

“Hizmetlerimiz, ihtiyaçlarınıza cevap verecek biçimde size özel hazırlanmaktadır”

15 yıllık sektör deneyimine sahip Gamze Dinçol, Sarıyer Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Gamze Dinçol Beauty olarak en önem verdiğimiz amacımız üst seviye medikal hizmetlerle çok daha iyi görünmenizi hedeflemekteyiz. 15 yıldır güzellik sektöründe çeşitli kliniklerde, güzellik merkezleri ve hastanelerde çalıştım. Hizmetlerimiz sizin özel ihtiyaçlarınıza cevap verecek biçimde hazırlanmaktadır. Protez tırnak bölümümüzde kadın ve erkek için el-ayak olarak bütün malzemelerimiz ayrı ayrıdır. Cilt bakımımızda hydrafacial işleminde daha çok kış mevsimi olmak üzere tedavi protokollerimiz vardır. Kullandığımız ürünler tamamen medikal ve Alman menşeli bir marka ile çalışıyoruz. Lazer epilasyonda ise acı, ağrı, sızı minimum seviyede olan yaz ve kış uygulanabilen buz başlıklı bir cihazla çalışıyoruz. Gelen danışanlarımızı hiçbir şekilde zorlamamak ve geri çevirmemek adına paket işlemlerimizde ödeme kolaylıkları sağlıyoruz. Açılış kampanyamıza özel indirimlerimizin yanı sıra elden taksit imkanı sağlıyoruz.”

Gamze Dinçol Beauty 

Adres: Merkez Mahallesi Kudrettullah Efendi Sokak No:3/B Sarıyer – İstanbul

İletişim Numarası: 05 39 947 59 85

İnstagram: gamze_dincol_beauty

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 13 Haziran 2023, 16:51

    Öncelik hayirli olsun ve bol kazançlar dilerim göbek eritme sisteminiz var mi mesela G5 varsa seansı ne kadar tsk.ler 🙏

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.