RM’C PMU Master Ödül Töreni neşe dolu geçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gayrettepe Masquerade Clup’da gerçekleşen RM’C PMU MASTER ödül töreni Rüya Masal Coşkuntuna organizatörlüğünde hayli renkli geçti.

Seçkin davetlilerin katıldığı gecede işini iyi yapan güzellik salonları ve uzmanlarına ödül verilirken, Covid ile mücadele eden Serdar Ortaç karantinada olduğu için geceye yolladığı video ile katıldı. Güzellik salonları oda başkanı Ayşe Aydın’ın da katıldığı gecede yaptığı konuşmada bu tür ödüllerin, meslektaşlarını hırslandırdığını ve kalite yarışında hizmeti daha yukarılara taşıdıkları vurgusunu yaptı.

Orta Asya Müziği’ne ilk kez ödül verilirken bu tarzın ülkemizdeki en iyi ve ilk temsilcisi Şahsenem bu ödüle layık görüldü. Sevilen şarkılarını sahnede seslendiren Şahsenem izleyicinin de büyük coşkusuyla karşılaştı. Umut Akyürek ve Murat Başaran, Tarık Mengüç gibi müzik dünyasının önemli isimleri de ödül alırken seyircinin yoğun isteği üzerine şarkılarını söyledikten sonra sahneden indiler.

Ödül töreni yanında sahnede gerçekleşen showlar ile eğlenceye dönüşen gece klasikleşmiş ödül gecelerinin dışında bir organizasyon oldu. Gecenin organizatörü Rüya Masal Coşkuntuna “Davetliler ve ödül alacak kişiler için uzun bir çalışma yaptık, gecenin muhteşem olmasının en önemli sebebi bu” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.