Ahmet Çınar: “Yenimahalle’de hizmete devam!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Yenimahalle’nin sevilen mahalle muhtarı Ahmet Çınar, Sarıyer Gazetesi’ni ziyaret etti. Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimi öncesinde çalışmalarını anlatan Çınar; “Yenimahalle’de seçmenlerimin de desteğiyle hizmete yeniden adayım” dedi.

Sarıyer Yenimahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Ahmet Çınar, Sarıyer Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’nun misafiri olan Çınar, Sarıyer Yenimahalle’de üç dönemdir yaptığı çalışmaları anlattı.

“MUHTARLIĞIMIZIN KAPISI VATANDAŞLARIMIZA HER ZAMAN AÇIK”

Sarıyer Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar, yaklaşan 31 Mart Yerel Seçim’lerinde mahallesine hizmet için aday olduğunu da ifade ederek; “Mahallemde vatandaşların teveccühü ve sevgisiyle göreve geldiğim günden bu yana hizmette sınır tanımadan yol aldım. Muhtarlığımızın kapısını çalan tüm vatandaşlarımızın dertlerini dinledik ve hem sevinçlerine hem de acılarına ortak olduk. Sarıyer Yenimahalle komşuluklarımızın ve mahalle kültürümüzün yaşadığı bir yerdir. Yardımlaşmadan asla geri durmadık ve sadece kendi mahallemde değil ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın yardımına koştum. Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak için burslar verdik. Hayırsever vatandaşlarımızın sağ olsunlar önemli katkılarıyla ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzattık. Mahallemizde doğalgaz olmayan bölgeler önceliğimiz oldu ve oraları yetkililere talepleri ulaştırarak doğalgaza kavuşturduk. Aynı zamanda mesleğim olan elektrikçiliği de vatandaşlarımızın hizmetinden geri durmadan sürdürüyorum. Beni yardım için çağıranların elektrik ile ilgili yaşadıkları sorunu çözmek için koşuyorum. Mahalle sakinlerimizin bir araya gelerek sosyalleşebilecekleri bir alanı da Havantepe’ye bir semt evi kazandırmak için adımlarımızı attık. Sarıyer Yenimahalle’de beni muhtarlık hizmetine layık gören ve üç dönemdir oy vererek destek olan tüm mahalle sakinlerime Sarıyer Gazetesi aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum. 31 Mart’taki seçimde de yine adayım ve beni göreve layık gören herkesin desteğini bekliyorum” diye konuştu.

ÇINAR: “YENİMAHALLE’DE GÜVENİLİR VE ADİL HİZMET İÇİN YOLA DEVAM”

Sarıyer Yenimahalle’de yerel seçim programları kapsamında ziyaretlerini ve çalışmalarını da sürdüren Ahmet Çınar, muhtarlık görevinin kendisi için değerli olduğunun da bir kez daha altını çizdi. Güvenilir ve adil hizmet için yola devam etmek için çalışmalarını sürdüreceğini söyleyen Çınar, “Mahalle sakinlerine yönelik ücretsiz elektrik tadilat ve bakım devam edecektir. İhtiyaç sahiplerine Gıda ve Temel ihtiyaç yardımımız devam edecektir. Tapu süreci ve kentsel dönüşüm ile ilgili takip ve desteklerimiz devam edecektir. Muhtarlığa yönelik işlemlerden 10 yıldır olduğu gibi ücret alınmamaya devam edilecektir. Denize karışan atık su sorununun çözümlenmesi ve çevreye verdiği zararın ortadan kaldırılması ile ilgili takibimiz devam ediyor. Sosyal alan (taziye evi, eğitim alanı, aş evi) olarak mahalle evi yapılacaktır” diyerek hedeflerini anlattı.

Sarıyer Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar, Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’ya misafirperverliği için teşekkür etti. Bekir Batu da, sevilen muhtar Ahmet Çınar’a çalışmalarında başarılar diledi ve ziyaretinden ötürü kendisine teşekkür etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.