Ali Yazıcı’dan Büyükdere’de kar nöbeti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, yoğun kar yağışı sebebiyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı muhtarlığında gece boyunca kar nöbeti tuttu. İBB ekipleri muhtar Yazıcı’yı ziyaret ederek mahallesiyle ilgili bilgi aldılar.

Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, her yıl yaşanan kar yağışlarında geleneksel hale getirdiği kar nöbetini gerçekleştirdi. Sarıyer’i etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların hava muhalefetinden etkilenebileceği düşüncesiyle Büyükdere Muhtarlığı’nda gece boyunca kar nöbeti tuttu. Yazıcı’nın, mahalle sakinlerine; “Değerli Büyükdere sakinlerimiz bölgemizde kar yağışı sürüyor olması ve siz vatandaşlarımızın bu durumdan etkilenebileceği  düşüncesiyle bu akşam sabah saatlerine kadar muhtarlık ofisimizde kar nöbetinde olacağım” diyerek duyurduğu sabaha  kadar süren kar nöbetinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri kendisini muhtarlıkta ziyaret etti.

“İBB’YE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Yazıcı, “Büyükdere Muhtarlığı olarak semtimizde kar yağışı olması ve  Vatandaşlarımızın hava muhalefetinden etkilenebileceği düşüncesiyle muhtarlığımız da sabaha kadar kar nöbetine kaldığımızı duyan Büyükşehir Belediye yetkililerimiz bizleri önemsemek adına gece geç vakit de 153 çözüm ekibini  muhtarlığımıza yönlendirdi. Gelen arkadaşlar gıda su gibi ihtiyacımızın olup olmadığını sordular ayrıca tuzlama yapılacak olan alanların adres bilgisini bizden aldılar ziyaretlerinden dolayı Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz” dedi.

VATANDAŞIN TELEFONLARINI YETKİLİLERE İLETTİ

Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, gece boyunca Büyükdereli vatandaşlardan gelen 82 telefon aramasının tamamını Sarıyer Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerine iletti. Vatandaşlar sokaklarında kar nedeniyle yaşanan olumsuzlukları anlık olarak Büyükdere Muhtarlığı’yla paylaştılar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.