CHP Sarıyer muhtarlarla buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyer’in mahalle muhtarlarıyla Sevgi ve Barış teknesinde düzenledikleri yemekli programla bir araya geldi.

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, muhtarlarla keyifli bir programda araya geldi. 23 Haziran’da tekrarlanan İBB başkanlık seçiminin 2. yıldönümünde CHP Sarıyer İlçe örgütünün Sarıyer Merkez’deki esnaflara ziyaretlerinin ardından CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Sevgi ve Barış teknesinde düzenlenen programa Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, CHP PM Üyesi Ayşe Eser Danışoğlu, CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Darüşşafaka Muhtarı Hüseyin Sarıuçak, Uskumruköy Muhtarı Şeyda Üst, Kocataş Muhtarı Serdal Doğan, Rumeli Feneri Muhtarı Serkan Gerçek, Garipçe Muhtarı Elvan Aslan, Emirgan Muhtarı Muharrem Yavuz, Baltalimanı Muhtarı Ali Haydar Aslan, Bahçeköy Kemer Muhtarı Fulya Bayram, Bahçeköy Yenimahalle Muhtarı Erdoğan Kavraz, Çayırbaşı Muhtarı Faruk Özdemir, Demirciköy Muhtarı Nebahat İmamoğlu, FSM Mahallesi Muhtarı Osman Karaçam, Ferahevler Muhtarı Turan Öztürk, Kısırkaya Muhtarı Nurcan Kocaer, Sarıyer Merkez Muhtarı Sinan Yüksel, Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz, Poligon Muhtarı Hasan Kılıçöz, Reşitpaşa Muhtarı Engin Manav, PTT Evleri Muhtarı Yusuf Yıldırım, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nevzat Aktan katıldı. Sarıyer Gazetesi ekibi olarak Haber Müdürü Rukiye Ay, Muhabirleri Gizem Doğan ve Banu Kahriman programda yer aldı.

thumbnail
İlişkili Yazı

CHP Sarıyer’den esnaf ziyareti

Sevgi ve Barış teknesiyle gezinti yapıldı

Kireçburnu’ndan hareket eden Sevgi ve Barış teknesi Sarıyer’den Beykoz’a kadar uzanarak bir gezinti gerçekleştirdi. CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğindeki organizasyonda muhtarlar bir arada yemek yedi ve sohbet etti. Programlarına katılım sağlayan herkese içtenlikle teşekkür eden CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç bir selamlama konuşması yaptı. 2 yıl önceki aynı heyecanla bugün vatandaşlarla bir araya geldiklerini anlatan Yalınkılıç, İstanbul ve Sarıyer için her şeyin çok güzel olduğunu ve olmaya devam edeceğini ifade etti.

“Sarıyer, yıllar sonra İBB ile tanıştı”

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, muhtarlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sarıyer için değerli olan bu dayanışma ve huzur ortamının devamını diledi. Genç konuşmasında şunları söyledi; “Benim için yaşamda değerler çok önemli. Ben 2 yıl öncesine kadar ciddi sıkıntılarla 10 yılı geçirmeye çalışan bir belediye başkanıydım. Yıllardan sonra Sarıyer, İBB ile tanıştı. Sarıyer’de yıllardır yapılmayan çalışmalar başladı. Ben bugün Sarıyer’de bir kez daha gördüm ki halkımız birlik ve beraberliği çok özlemişiz. Biz birbirimizle hep birlikte olmanın gayretinde olmalıyız. Yerel yöneticilikte ve muhtarlıklarda özellikle pandemi döneminde önemli görevler düşüyor. Herkesin birbirini sevmese de saygı göstermesi, o saygıyı gösterirken de sözünün eri olduğunu ispatlaması gerekir. Bugün bir yıl dönümü ama benim için yaşamın her günü bir yıldönümüdür. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.”

Oldukça samimi ve keyifli bir ortamda gerçekleşen programın anısına fotoğraflar çekinildi. CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın Sarıyer’in muhtarlarıyla Sevgi ve Barış teknesinde düzenlediği program Sarıyer Gazetesi Facebook sayfamızdan canlı yayınla okurlarımızla buluştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.