Elif Kılıç, Cumhuriyet Mahallesi’ne muhtar adayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Mahallesi’nin sevilen isimlerinden Elif Kılıç, mahallesine hizmet için yola çıktı. Cumhuriyet Mahallesi’ne Muhtar Adayı olan Kılıç, “Mahalle sakinlerimizin talep ve önerileriyle hizmet için yola çıktım” diye konuştu.

Sarıyer’de yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri’nin heyecanı hızla sürerken mahallelerde de muhtarlık için aday olan isimler öne çıkıyor. 40 yıldır yaşadığı Cumhuriyet Mahallesi’nin sevilen isimlerinden Elif Kılıç, yaşadığı mahallesinin sorunlarını çözmek ve daha yaşanabilir bir mahalle hayaliyle yola çıktı. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren ve çalışmalarına hız veren Kılıç, yaklaşan yerel seçim öncesinde Sarıyer Gazetesi’ne önemli değerlendirmelerde bulundu. Elif Kılıç, “Yaşadığım mahallenin eksiklerini gören, bilen ve çözümü yolunda hedefleri olan bir isim olarak yola çıktım. Sarıyerimizin güzel mahallelerinden Cumhuriyet Mahallesi’ne ‘kadın eli değdi’ dedirtecek çalışmalarımla yola çıktım. Anlayışlı, vatandaşı dinleyen, çözüm odaklı ve hizmetten yana bir tutumla yol alacağım. Mahallemiz sakinlerinin desteğini bekliyorum. Cumhuriyet Mahallesi’ni hep birlikte mahalle kültürünün yaşandığı ve daha mutlu yarınlara gelin birlikte taşıyalım” diye konuştu.

“ORTAK AKILLA YÖNETMEK İÇİN ADAYIM”

Kılıç, mahallesine duyduğu sevgiyi hizmetle buluşturma heyecanı taşıdığını da ifade ederek “Her şeyden önce Sarıyerliyim Cumhuriyet Mahalleliyim ve bir kadın olarak mahallemin sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Sakini değil sahibi olduğumuz bir Cumhuriyet Mahallesi’ni ortak akıl ile birlikte yönetmek için muhtarlığı adayım. Mahallemin desteklerini bekliyorum” dedi.

ELİF KILIÇ KİMDİR?

1966 Sivas doğumlu. Evli iki çocuk annesi ve 3 torun sahibi. 40 yıldır Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşıyor. İş yaşamıma çok küçük yaşlarda başladı. Son olarak Sarıyer Belediyesi Sosyal işler Müdürlüğü’nde çalıştı. Çeşitli sivil toplum örgütlerinden Sarıyer Belediyesi Kent Konseyi’nde ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu Aile Birliği’nde görev aldı. Sarıyer Sivaslılar Dernek yönetiminde de görev aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Tanıdığımız en mükemmel insan.biz deprem bölgesinden İstanbul a cumhuriyet mah geldik.bi belediye otobüsünde tanıştık o kötu günümüzde kapımızı çalan güzel ablamiz maddi manevi ailesiyle arkadaşlarıyla imkanlarını esirgemeyen güzel ablacım,çıktığın yol aydınlık olsun insallah

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.