Kocataş Mahallesi’nde asfaltlama çalışması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalışmalarıyla mahalle halkının beğenisini kazanan Kocataş Muhtarı Serdal Doğan’ın girişimleriyle mahallede asfaltlama çalışması başladı.

Kocataş Mahallesi Muhtarı Serdal Doğan, göreve geldiği günden bu yana mahallesindeki eksikleri tamamlamak için aralıksız çalışıyor. Kocataş Mahallesi’nde asfaltlama çalışması yapılması için Sarıyer Belediyesi’ne talepleri ileten Doğan, mahallesindeki asfalt çalışmalarını başlattırdı.

Serdal Doğan’ın girişimleriyle Kocataş Sokak ve Kocataş Kılıçpınar Caddesi’nde sokağa çıkma yasağı da fırsat bilinerek yoğun asfalt çalışması yapılıyor. Kocataş Muhtarı Serdal Doğan, çok sayıda vatandaşın kullandığı bu her iki noktada yapılan asfalt çalışmasından olumlu tepkiler aldı.

“Gayretlerim güzel bir Kocataş için”

Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Serdal Doğan; “Sadece mahalle halkımızın değil Zekeriyaköy’e gidenlerin de sıklıkla kullandığı Kocataş Sokak ve Kocataş Kılıçpınar Caddesi’nde asfaltlama çalışması hızla sürüyor. Sarıyer Belediyesi ekiplerinin çalışmasını gece gündüz yerinde inceliyor ve ‘bir ihtiyaçları var mı’ diye soruyorum. Sarıyer Belediyesi’ne ve bu işe emek veren herkese teşekkür ederim. Kocataş Mahallesi’ni güzelleştirmek için elimden gelen ne varsa yapmak için gayretlerimi sürdüreceğim. Sokağa çıkma yasağı sonrasında vatandaşlarımız inşallah yeni asfaltlanmış yollarına kavuşacaklar” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.