Sarıuçak’tan mahallesine anlamlı çağrı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Darüşşafaka Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sarıuçak, mahalle sakinlerine koronavirüsün yayılımının artmaması için dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Sarıuçak; “Yaşamımızı rahat sürdürebilmemiz için fedakarlık yapmalıyız” dedi.

Darüşşafaka Mahallesi Muhtarı ve Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak, mahalle sakinlerine pandeminin artmaması için çağrıda bulundu. Koronavirüs önlemlerine dikkatle uyulması gerektiğini ifade eden Sarıuçak, şunları söyledi:

“Bu süreci hep birlikte aşacağız”

“Değerli Darüşşafaka mahallesi komşularım; pandemi süresince gösterdiğiniz anlayış, kapanma kurallarına uygun hareket ettiğiniz için sizlere ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bu süreci hep birlikte el ele aşacağımıza yürekten inanıyorum. Havaların ısındığı bugünlerde doğal olarak hepimiz açık havaya çıkarak sosyalleşme ihtiyacı hissediyoruz. Salgının kontrol altına alınabilmesi için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun davranarak; bu sürece toplum sağlığımızı ön planda tutarak sosyal yaşamımızı sürdürmeye devam etmemiz gerektiğini sizlere bir kez daha hatırlatmak isterim. Sağlıklı bir şekilde bu süreci tamamlamak ve sosyal yaşamımızı çok daha rahat sürdürebilmemiz için bugün bu fedakarlığı yapmak zorundayız. Her bir sakinimiz bizim için çok değerlidir. O nedenle lütfen kendinize ve komşularınıza çok iyi bakın. Sağlıkta kalın.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.