Uskumruköy Mahallesi’nde bayram sevinci

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uskumruköy Muhtarı Şeyda Üst, mahallesindeki hayırsever vatandaşlara ulaşarak aldığı desteklerle çocuklara bayram sevinci yaşattı.

Mahallesinde ve muhtarlığında sürdürdüğü çalışmalarıyla dikkat çeken Uskumruköy Mahallesi Muhtarı Şeyda Üst, Ramazan Bayramı öncesinde çocuklara bayram sevinci yaşattı. Mahallesinde yaşayan hayırsever vatandaşlara ulaşarak çocuklara bayramlık kıyafetler alan Şeyda Üst, Uskumruköy Muhtarlığı’nda yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.

Çocukların bayramlık hediyelerini büyük bir özveriyle hazırlayan Muhtar Şeyda Üst, Uskumruköy Muhtarlığı’na gelen çocuklarla tek tek ilgilenerek hediyelerini verdi. Sevinçleri gözlerine yansıyan çocuklar Muhtar Şeyda Üst’e teşekkür etti.

“Çocuklarımızın gözlerindeki sevince ortak olduk”

Uskumruköy Mahallesi Muhtarı Şeyda Üst, Ramazan Bayramı öncesinde çocuklara yaşattığı sevinci şu sözlerle anlattı; “Bir çocuğa mutluluğu kelimelerle anlatamayız, en iyisi ona oynaması için bir futbol topu vermektir” demiş Eduardo Galeano. Çocuklarımıza bu mutluluğu verebilmemize, gözlerindeki sevince ortak olabilmemize katkısı olan herkese sonsuz teşekkür ederiz.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.