Sarıyer Muhtarlar Derneği’nden kahvaltı programı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Muhtarlar Derneği, Rumeli Kavağı Güzel Yer Restaurant’ta dönem sonu için ve Sarıyer Merkez Muhtarı Sinan Yüksel ile Poligon Mahalle Muhtarı Hasan Kılıçöz için veda kahvaltı programı düzenledi. Sarıyer’in tüm mahalle muhtarları ve yerel basın mensupları kahvaltı programında bir araya geldi.

Sarıyer Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen programa Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Sarıyer Muhtarlar Dernek Başkanı ve Emirgan Mahalle Muhtarı Muharrem Yavuz, mahalle muhtarları ve yerel basın mensupları katılım sağladı. Sarıyer Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen programda geçtiğimiz günlerde vefat eden Tarabya Muhtarı Refet Üstün’ü anarak açılış yapıldı.

“MUHTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sarıyer Muhtarlar Dernek Başkanı ve Emirgan Mahalle Muhtarı Muharrem Yavuz, “Dört gün önce aramızdan ayrılan efsane Tarabya Muhtarımız Refet Üstün’e Allahtan rahmet, yakınlarına tekrardan başsağlığı diliyorum. Dönem sonuna geldik, aramızda aday olmayacak arkadaşlarımız var. Hem dönem sonu hem de veda kahvaltısı yapmak istedik. Sarıyer muhtarlarımıza katkılarından dolayı çok teşekkür diyorum” dedi.

“MUHTARLARIMIZ KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYOR”

Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, “Öncelikle dernek başkanımıza ve değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin Sarıyer ve muhtarlarımız için  hayırlara vesile olmasını diliyorum. 5 yıldır mahallelerinde hizmet eden, vatandaşların dertleriyle dertlenen ve büyük özveriyle çalışan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız, devletimiz ve vatandaşlar arasında bir köprü görevi görüyor. Muhtarlarımız devletimizin yanında vatandaşımızın temsilcisi, vatandaşın yanında da devletimizin temsilcisidir. Muhtarlarımız kamu hizmetlerinin vatandaşlara verilmesinde ve vatandaşların taleplerinin dinlenmesinde ve bunların kamu kurumlarına iletilmesinde çok önemli misyona sahipler. Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı muhtarlarımıza, bizi yalnız bırakmayan basın mensuplarımıza tekrardan teşekkür ediyorum. Tarabya muhtarımız Refet Üstün’e ve hayatını kaybeden muhtarlarımıza başsağlığı diliyorum” dedi.

Dönem sonu ve vedalaşma için yapılan kahvaltıda bir sonraki dönem aday olmayacak, Sarıyer Merkez Mahalle Muhtarı Sinan Yüksel ve Poligon Mahalle Muhtarı Hasan Kılıçöz’e plaket takdim edildi. Plaket takdim edilmesinden sonra konuşmalarını yapmak için Sarıyer Merkez Mahalle Muhtarı Sinan Yüksel ve Poligon Mahalle Muhtarı Hasan Kılıçöz sahneye davet edildi.

MUHTARLAR’DAN VEDA KONUŞMASI

Yeni dönemde aday olmayacağını açıklayan Poligon Mahalle Muhtarı Hasan Kılıçöz, “Devletle halk arasında köprü olan muhtarlarım, siz değerli muhtarlarım önünde böyle bir plaket almam beni mutlu etti. Sağ olun var olun iyi ki varsınız.”

AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi adayı olduğu için yeni dönemde muhtar aday olmayacak olan Sarıyer Mahalle Muhtarı Sinan Yüksel ise, “Birlikte yol yürürken onur ve gurur duyduğum değerli muhtarlarım, 10 sene boyunca halkımızın taktiri ile muhtarlık görevimizi yerine getirdik. Sizlerle bu mücadelenin içinde olduğum için gururluyum. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 29 Şubat 2024, 15:47

    Sayın Oktay AKSU gerçekten imam hatip mezunumu ?
    Doğru ise chp mükemmel bir değişim yapmış helal olsun 🤔

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.